Herman Hesse

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Basme
  Basmul cult face parte dintre cele mai îndrăgite forme de povestire ale literaturii universale. Niciun alt autor de limbă germană al secolului XX nu a continuat această tradiţie la fel de impresionant ca Hermann Hesse. Spectrul basmelor sale se întinde de la tradiţia de povestit..
  149,00 MDL
  Fără TVA: 149,00 MDL
 • Cele mai frumoase povestiri vol.1
  E greu să nu observi asemănările cu Proust. Însă modul de a căuta al lui Hesse diferă de cel al scriitorului francez. În vreme ce Proust urmăreşte să aducă la suprafaţă, din penumbra subconştientului, trăirea ca atare, aparent fără însemnătate, Hesse recheamă din întunericul&nbs..
  93,00 MDL
  Fără TVA: 93,00 MDL
 • Cele mai frumoase povestiri vol.2
  E greu să nu observi asemănările cu Proust. Însă modul de a căuta al lui Hesse diferă de cel al scriitorului francez. În vreme ce Proust urmăreşte să aducă la suprafaţă, din penumbra subconştientului, trăirea ca atare, aparent fără însemnătate, Hesse recheamă din întunericul&nbs..
  93,00 MDL
  Fără TVA: 93,00 MDL
 • Gertrud. Rosshalde. Ultima vara a lui Klingsor
  Scrise şi publicate la interval de mai mulţi ani - 1910, 1914, respectiv, 1920 - cele trei proze reunite în acest volum au un element comun: deşi în moduri diferite, ele abordează problematica artistului. Gertrud este povestea a doi prieteni muzicieni, complet deosebiţi prin&nbs..
  157,00 MDL
  Fără TVA: 157,00 MDL
 • Jocul cu margele de sticla
  Dacă "Jocul cu mărgele de sticlă" adună într-un punct de altitudine maximă toate liniile directoare ale operei lui Hesse, aşa cum arcadele ogivale converg spre creştetul bolţii de catedrală gotică, această operă în ansamblul ei realizează ea însăşi o sinteză originală, în litera..
  189,00 MDL
  Fără TVA: 189,00 MDL
 • Knulp. Demian
  Oameni precum Knulp "nu sunt, ce-i drept, folositori; în schimb, sunt mult mai puţin dăunători decât majoritatea celor folositori. Atunci când un astfel de Knulp, înzestrat cu suflet şi talent, nu-şi află locul în lume, lumea e şi ea la fel de vinovată ca însuşi Knulp". Hermann Hes..
  130,00 MDL
  Fără TVA: 130,00 MDL
 • Knulp. Demian
  "Oameni precum Knulp nu sunt, ce-i drept, folositori; în schimb, sunt mult mai puţin dăunători decât majoritatea celor folositori. Atunci când un astfel de Knulp, înzestrat cu suflet şi talent, nu-şi află locul în lume, lumea e şi ea la fel de vinovată ca însuşi Knulp."&nbs..
  144,00 MDL
  Fără TVA: 144,00 MDL
 • Lupul de stepa
  ”Lupul de stepă”, unul dintre pilonii literaturii moderne, este o carte tulburătoare dar plină de farmec, ce oglindeşte gândirea lui Hermann Hesse, influenţele filosofice şi orientările sale spirituale. ”Lupul de stepă” urmăreşte traseul psihologic şi emoţional al lui Harry Haller, un savant nead..
  163,00 MDL
  Fără TVA: 163,00 MDL
 • Narcis si Gura de Aur
  Tanarul dascal si elevul dintr-o scoala monahala: Narcis si Gura-de-Aur. Intre cei doi ia nastere o prietenie profunda, dar drumurile lor se despart. Gura-de-Aur se lasa prada placerilor carnii si va pribegi ani in sir din femeie in femeie. Este salvat de Narcis, devenit intre timp Abatele Ioan. ..
  169,00 MDL
  Fără TVA: 169,00 MDL
 • Narcis si Gura-de-Aur
  Tânărul dascăl şi elevul dintr-o şcoală monahală: Narcis şi Gură-de-Aur. Între cei doi ia naştere o prietenie profundă, dar drumurile lor se despart. Gură-de-Aur se lasă pradă plăcerilor cărnii şi va pribegi ani în şir din femeie în femeie. Este salvat de Narcis, devenit între t..
  153,00 MDL
  Fără TVA: 153,00 MDL
 • Peter Camenzind
  LAUREATUL PREMIULUI NOBEL NE ÎNVAȚĂ BUCURIA DIN LUCRURILE MICI Tânărul Peter Camenzind nu este prea lămurit ce vrea de la viață. Student la Zürich, își împarte timpul între cursuri și cârciumi, suferă din dragoste, dar și pentru pierderea unui prieten drag. Își găsește însă pacea interioa..
  129,00 MDL
  Fără TVA: 129,00 MDL
 • Siddhartha. Calatoria spre Soare-Rasare
  Profesiune de credinţă individualistă, respingere a fiecărei doctrine, blamare a lumii guvernate de bani şi de putere, elogiu al vieţii contemplative şi al peisajului unei Indii recreate cu măiestrie, Siddhartha este, în esenţă, un roman iniţiatic, devenit, de-a lungul timp..
  149,00 MDL
  Fără TVA: 149,00 MDL