Johanna Spyri

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Cuore
  Cuore este cartea care i-a adus lui Edmondo De Amicis un rapid şi incontestabil succes. Scrisă sub forma unui jurnal în care sunt consemnate impresiile unui mic şcolar pe nume Enrico, din clasa a III-a a Şcolii Baretti din Torino, emoţionantă şi, în acelaşi timp, educativă – cartea mai cuprinde n..
  65,00 MDL
  Fără TVA: 65,00 MDL
 • Heidi
  Bucurându-se de o largă popularitate şi beneficiind de numeroase reeditări şi transpuneri pe micul şi marele ecran, Heidi (1880) este impresionanta povestire a „fetiţei munţilor”, inspirată din copilăria Johannei Spyri (1827–1901), petrecută în ţinutul Hirzel din Elveţia. Destinul o poartă pe..
  93,00 MDL
  Fără TVA: 93,00 MDL
 • Heidi, fetita muntilor
  "Reprezentând mitul vârstei de aur, Heidi, fetiţa munţilor se consituie într-un cald elogiu adus copilăriei, văzută ca o vârstă a candorii. Îmbrăcată într-o inefabilă haină expresivă, cartea rămâne una dintre cele mai încântătoare combinaţii de realitate şi poezie" (Diana Vrabie) ..
  65,00 MDL
  Fără TVA: 65,00 MDL
 • Heidi, fetita muntilor
  Heidi este o fetiţă rămasă în grija bunicului, un bătrân care trăieşte în munţi, departe de oameni. Are un suflet mare şi îi sunt dragi atât ciobănaşul Peter și caprele lui, cât și bunicul cel ursuz. Ajunsă la familia Sesemann din Frankfurt, Heidi, cu firea ei zburdalinic..
  156,00 MDL
  Fără TVA: 156,00 MDL
 • Heidi, fetita muntilor
  Numele ei la nastere era Johanna Louise Heusser. Si-a petrecut copilaria intr-un sat din apropierea muntilor falnici din Elvetia. Viata linistita de langa munte, respectiv din sat, a fost sursa de inspiratie pentru ceea ce a scris in decursul vietii.   ..
  44,00 MDL
  Fără TVA: 44,00 MDL
 • Heidi. Fetita muntilor
  Povestea scrisă de Johanna Spyri despre minunata Heidi și frumoasele aventuri prin care trece această curajoasă fetiță a munților. ..
  139,00 MDL
  Fără TVA: 139,00 MDL
 • Heidi. Mari clasici ilustrati
  Colecția “Mari clasici ilustrați” cuprinde cele mai cunoscute capodopere ale literaturii universale.  Titlurile seriei fac parte din lista de lecturi obligatorii în școală. Volumele sunt ilustrate, incluzând, pe lângă textul adaptat, un rezumat al scrierii date și o succintă pr..
  75,00 MDL
  Fără TVA: 75,00 MDL
 • Хайди, или Волшебная долина
  Повесть швейцарской писательницы Йоханны Спири принадлежит к шедеврам детской литературы. Это история девочки, живущей в Альпах вместе со своим дедушкой. Доброта и сердечность Хайди меняют жизнь обитателей горной деревушки до неузнаваемости. Книга была переведена на многие языки и неоднократно эк..
  125,00 MDL
  Fără TVA: 125,00 MDL