Arthur Conan Doyle

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Aventurile lui Sherlock Holmes. Repovestire dupa Sir Arthur Conan Doyle
  De ce i-a căşunat unui tâlhar să spargă busturi ale lui Napoleon? Unde oare s-o ascunde rubinul albastru? Ce era, de fapt, banda pătată? Cine făcea parte din Liga Roşcaţilor? Ce învârtea interpretul de greacă? Şi cine e misterioasa Irene Adler? Alătură-te lui Sherlock Holmes şi prietenul..
  79,00 MDL
  Fără TVA: 79,00 MDL
 • Cainele din Baskerville
  Moartea misterioasa a lui Sir Charles Baskerville, cunoscut pentru averea sa, dar si pentru extrema generozitate, starneste uimirea autoritatilor si agitatie in randul locuitorilor. Batranul nobil suferea de inima si era bantuit de o spaima terifianta din cauza blestemului care apasa asupra famil..
  61,00 MDL
  Fără TVA: 61,00 MDL
 • Cainele din Baskerville
  În jurul trupului neînsufleţit au fost descoperite urmele lăsate de un câine imens. Sir Charles Baskerville a fost găsit mort, cu faţa schimonosită de uimire şi de groază, iar lui Sherlock Holmes şi doctorului Watson le-a revenit sarcina de a desluşi o sinistră şi dificilă enigmă.O creatură f..
  82,00 MDL
  Fără TVA: 82,00 MDL
 • Cainele din Baskerville • Valea terorii
  Câinele din Baskerville, cel mai cunoscut roman din seria Aventurile lui Sherlock Holmes, a fost publicat pentru prima oară în foileton în anii 1901-1902, fiind inspirat de legendele povestite de jurnalistul Bertram Fletcher Robinson prietenului său, Arthur Conan Doyle. Povestea debutează..
  149,00 MDL
  Fără TVA: 149,00 MDL
 • Povesti de groaza si mistere
  Volumul Poveşti de groază şi mistere, apărut în 1923, cuprinde o colecţie de 12 povestiri captivante, printre care: Monstrul din peştera Blue John, Pisica braziliană, O nouă catacombă, Omul cu multe ceasuri. Scriitorul britanic Arthur Conan Doyle (1859–1930) este creatorul celebrului detectiv..
  63,00 MDL
  Fără TVA: 63,00 MDL