Claudia Partole

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Buna dimineata, dimineata
  Cartea Bună dimineața, dimineață! de Claudia Partole a fost lansată la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret 2015, unde a obținut Premiul Bibliotecii Naționale pentru Copii "Ion Creangă". Volumul adună versuri frumoase, însoțite de ilustrații deosebite, și se adresează celor mai ..
  56,00 MDL
  Fără TVA: 56,00 MDL
 • Copilul din Colivie
  ...Am nimerit într-o lume unde copiii erau ţinuţi în colivie: aveau jucării, săreau de-şi făceau cucuie. Ieşea doar cine meşterea o colivie pentru un alt copil... Am încercat să jug din acel vis! Atunci îmi apăru în cale un clovn, avea o colivie în mâna şi-mi zi..
  33,00 MDL
  Fără TVA: 33,00 MDL
 • Invazia
  Iată vila Lucio-Li Micul-mare Paradis Tot ce am văzut acolo În aceasta carte am scris... Claudia Partole   ..
  89,00 MDL
  Fără TVA: 89,00 MDL
 • Prietenul meu EleniS sau cum m-am facut scriitoare
  "Am descoperit în arhiva mea jurnalul din adolescență - cu file îngălbenite, încolțite de timpul nemilos. Mi s-a părut inutil și voiam să-l ard (cum fac de obicei). Dar curiozitatea m-a îndemnat să-l recitesc... Astfel am înțeles că aceste scrieri naive m-au făcut scriitoare (Claudia P..
  80,00 MDL
  Fără TVA: 80,00 MDL
 • Rebela
  Noua carte a scriitoarei Claudia Partole „Rebela, cea rea de bună şi urât de frumoasă” este jurnalul unei adolescente şi, aşa cum cere genul acesta de scriitură, înregistrează confesiuni şi reflecţii ordonate cronologic. Factorul care dă impuls însemnărilor zilnice ale unei fete de 15 ani este re..
  78,00 MDL
  Fără TVA: 78,00 MDL
 • Totentanz sau Viata unei Nopti
  Este o carte care vrăjește, din primele rânduri. Îți captează atenția și te intrigă tot mai mult cu fiecare pagină. Această carte atinge o temă dureroasă și anume plecarea părinților peste hotare. Autoarea scrie despre greutățile prin care au fost și încă sunt nevoiți să treacă, cei care au emigr..
  72,00 MDL
  Fără TVA: 72,00 MDL