John le Carré

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Cartita
  Faimosul erou al lui le Carre, agentul serviciului de informaţii britanic, George Smiley, se confruntă cu o problema de viaţă şi de moarte: trebuie să descopere o "cârtiţă" - un agent dublu sovietic, care a reuşit să se infiltreze până la cele mai înalte nivele în Se..
  81,00 MDL
  Fără TVA: 81,00 MDL
 • Casa Rusia
      Este cea de-a treia vară a Perestroikăi. Barley Blair, un editor londonez, primeşte un document secret de la Moscova, care conţine informaţii tehnice de o importanţă covârşitoare. Dar este adevărat? Autorul lui este real? Sau este o farsă bine r..
  66,30 MDL 102,00 MDL
  Fără TVA: 66,30 MDL
 • Cel mai vanat om din lume
  Issa, un tânăr rus pe jumătate mort de foame, este adus ilegal în Hamburg în miez de noapte, având asupra sa o mare sumă de bani ascunsă sub haine. Annabel, o nemţoaică idealistă, avocat pentru drepturi civile, se hotărăşte să-l salveze pe Issa de la deportare. Curând, supravi..
  108,55 MDL 167,00 MDL
  Fără TVA: 108,55 MDL
 • Chemare din taramul mortii
  Lui George Smiley i-a plăcut omul, iar acum omul este mort. Suicid. Dar de ce? O scrisoare anonimă afirma că Samuel Fennan, omul de la Ministerul de Externe, fusese membru al Partidului Comunist, în timpul studenţiei, înainte de război. Nimic foarte neobişnuit pentru generaţia..
  89,00 MDL
  Fără TVA: 89,00 MDL
 • Genul nostru de tradator
  Marea Britanie este cufundată într-o recesiune profundă. Un tânăr profesor de la Oxford şi prietena lui avocată pleacă într-o vacanţă în Caraibe, pe insula Antigua. Prin ceea ce pare o simplă întâmplare, cei doi fac cunoştinţă cu Dima, un milionar rus, proprietarul unei penins..
  102,70 MDL 158,00 MDL
  Fără TVA: 102,70 MDL
 • Jocul
      La patruzeci şi opt de ani, Tim Cranmer pare pregătit să înceapă o viaţă nouă, departe de culisele războiului rece, în intimitatea unui conac retras şi a unei idile cu misterioasa Emma. Însă cine ignoră trecutul e condamnat să-l retrăiască, iar ..
  112,00 MDL
  Fără TVA: 112,00 MDL
 • Managerul noptii
  O poveste perfect închegată despre lumea bogăţiilor şi a corupţiei fără limite. Jonathan Pine se refugiază de propriii demoni ca director de noapte într-un hotel de lux, până când este de acord să se implice în lupta împotriva forţelor răului - o alianţă malefică între comunitatea&..
  74,75 MDL 115,00 MDL
  Fără TVA: 74,75 MDL
 • Micuta tobosareasa
  Charlie, o tânără actriţă frumoasă şi talentată, este atrasă în "teatrul realului" de un ofiţer de informaţii israelian. Forţată să joace cel mai important rol al vieţii ei, Charlie este implicată într-o capcană înşelătoare şi delicată ce are ca scop prinderea unui terorist pa..
  109,00 MDL
  Fără TVA: 109,00 MDL
 • Oamenii lui Smiley
      "Oamenii lui Smiley", ultimul roman din trilogia PE URMELE LUI KARLA, alături de "Cârtiţa" şi "Premiantul", reprezintă una dintre cărţile clasice despre Războiul Rece, iar personajul principal, George Smiley, este deja celebru în ..
  102,00 MDL
  Fără TVA: 102,00 MDL
 • Omul nostru din Panama
      Când eşti proprietarul unei croitorii de lux pentru răsfăţaţii sorţii din întreaga Americă Centrală, se cheamă că te-ai logodit cu Fortuna. Numai că Harry Ppendel are ocazia să se convingă că lucrurile nu stau aşa în clipa când în atelierul şi î..
  133,00 MDL
  Fără TVA: 133,00 MDL
 • Premiantul
  În cel de-al doilea roman după Cârtiţa din trilogia "Pe urmele lui Karla", George Smiley a devenit şeful Serviciului Secret britanic într-un moment în care trădările unui agent dublu sovietic au zguduit din temelii reţeaua de spionaj. Hotărât să restabilească onoarea şi fai..
  75,40 MDL 116,00 MDL
  Fără TVA: 75,40 MDL
 • Prietenie absoluta
  Proveniţi din lumi diferite, britanicul Ted Mundy şi misteriosul Sasha, spionul din Germania de Est, reuşesc să lege o prietenie ce va dăinui peste jumătate de veac. Destinul lor se va intersecta într-o lume frământată de conflicte, în timpul studenţiei din Berlinul de Vest, apoi&n..
  100,10 MDL 154,00 MDL
  Fără TVA: 100,10 MDL