C.S.Lewis

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Cronicile din Narnia 1. Nepotul magicianului
  Ce ai face dacă într-o zi cineva ţi-ar oferi un inel fermecat, să călătoreşti cu el în alte lumi – lumi fantastice, care nici nu ştiai că există? Digory Kirke şi Polly Plummer nici nu ajung să se cunoască bine când, pe neaşteptate, pornesc în cea mai spectaculoasă aventură a vieţii lor. Oblig..
  163,00 MDL
  Fără TVA: 163,00 MDL
 • Cronicile din Narnia 2. Leul, Vrajitoarea si dulapul
  Peter, Susan, Edmund şi Lucy se ascund într-un dulap și ajung într-o altă lume, cuprinsă de o iarnă aprigă, fără sfârșit. Minunatul tărâm întrupat din cântul Leului Aslan a căzut pradă Vrăjitoarei Albe, care s-a autoproclamat regină și a făcut din Narnia un loc în care Moș Crăciun nu ajunge nicio..
  169,00 MDL
  Fără TVA: 169,00 MDL
 • Cronicile din Narnia 3. Calul si baiatul
  În noaptea în care Shasta află că nu e fiul pescarului Arsheesh şi că acesta vrea să-l vândă ca sclav, se hotărăşte să fugă din Calormen împreună cu Bree, Calul Vorbitor. În drum spre miazănoapte, spre Narnia, se întovărăşesc cu Aravis şi cu Hwin, fugare şi ele. Când trec prin cetatea Tashbaa..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL
 • Cronicile din Narnia 4. Printul Caspian
  Multă vreme a trecut şi multe s-au schimbat în Narnia de când au plecat Regii şi Reginele înscăunaţi de Aslan, adică Peter, Susan, Edmund şi Lucy. Tărâmul a fost cucerit de telmarini, un popor fără pic de iubire faţă de Vechii Narnieni şi de obiceiurile lor. Caspian, moştenitorul de drept al ..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL
 • Cronicile din Narnia 5. Calatorie cu Zori de zi
  Lucy și Edmund, împreună cu nesuferitul lor văr Eustace, sunt absorbiți ca prin minune într-un tablou cu o corabie pe mare. E vorba despre Zori de zi, la bordul ei găsindu-se Caspian, Regele Narniei. Alături de însoțitorii săi, printre care și nelipsitul Reepicheep, viteazul șoarece războinic..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL
 • Cronicile din Narnia 7. Ultima batalie
  Premiată cu Carnegie Medal, Ultima bătălie e concluzia unei povești despre ținutul Narniei, unde trebuie să-ți iei rămas-bun și unde începe aventura. Inorogul spune că oamenii sunt aduși în Narnia când ținutul e frământat și tulbure. Iar acum Narnia se găsește la ..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL
 • Cronicile din Narnia. Nepotul magicianului
  Nepotul magicianului este primul volum din Cronicile din Narnia, una dintre cele mai influente serii pentru copii din toate timpurile, vândută în peste 100 de milioane de exemplare. Digory şi Polly pornesc în cea mai spectaculoasă aventură a vieţii lor, rătăcind pe tărâmuri stranii, stăpânite..
  123,00 MDL
  Fără TVA: 123,00 MDL
 • Хроники Нарнии
  Древние мифы, старинные предания и волшебные сказки, детские впечатления и взрослые размышления прекрасного английского писателя Клайва С. Льюиса легли в основу семи повестей эпопеи "Хроники Нарнии", ставшей одной из самых известных и любимых книг детей и взрослых во всем мире. Читая книгу, вы бу..
  257,00 MDL
  Fără TVA: 257,00 MDL