Roderick Gordon

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Tunele 1
  Will Burrows este un baiat de paisprezece ani care locuieşte în Londra. Are puţine lucruri în comun cu restul familiei sale, cu excepţia pasiunii mistuitoare pentru săpături, pe care o împărtăşeşte cu tatăl sau. Când acesta dispare brusc, într-un tunel necunoscut, Will decide să investi..
  122,00 MDL
  Fără TVA: 122,00 MDL
 • Tunele 2. In adancuri
  Pe faţă simţi o pală de vânt cald, iscată de bătaia unor aripi întunecate. A fost cât pe-aci! Rămase în patru labe şi începu să îşi rotească înnebunit capul, pentru a vedea ce anume îl atacă. Era convins că făptura se învartea în cerc, undeva deasupra lui, dar nu foarte departe, şi că avea să..
  77,35 MDL 180,00 MDL
  Fără TVA: 77,35 MDL
 • Tunele 3. În cădere liberă
  În timp ce se prăbuşeşte prin puţul subteran, se pare că lui Will Burrows, băiatul de paisprezece ani, i-a venit sfârşitul. Este însă doar începutul unei noi aventuri înspaimantatoare, în care va avea de-a face cu păianjeni carnivori uriaşi şi cu mortalele Straluciri. Mai rău decât atât, gemenele..
  136,50 MDL 210,00 MDL
  Fără TVA: 136,50 MDL
 • Tunele 4. Mai aproape
  În centrul Pământului, într-o lume despre care nimeni nu ştie ca există, Will a dat de necaz. Duşmanii săi, Styx, se apropie şi il vor urmări până la capătul lumii - al oricărei lumi. Între timp, Drake - ajutat de cel mai neverosimil aliat - se pregăeşte să lupte cu Styx de la suprafaţă. ..
  112,45 MDL 173,00 MDL
  Fără TVA: 112,45 MDL
 • Tunele 5. Spirala
  Forţele Styx vor să iasă la suprafaţă şi să cucerească Pământul... Dacă până acum Limitatorii erau cele mai ameninţătoare creaturi... de data asta, femeile Styx sunt cele care înspăimântă. Iar în calea lor se află Will şi prietenii săi, cărora li se alătură şi soldaţii din Vechea Gardă. O spirală..
  90,35 MDL 139,00 MDL
  Fără TVA: 90,35 MDL