Petre Ispirescu

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Basme
  A fost un editor, folclorist, povestitor, scriitor si tipograf roman recunoscut in special datorita activitatii sale de culegator de basme populare romanesti pe care le-a re povestit cu un har remarcabil. Opera lui Petre Ispirescu este una din cele mai insemnate opere ale literaturii romane, mai ..
  45,00 MDL
  Fără TVA: 45,00 MDL
 • Basme
  Ediţia de faţă îşi propune să readucă în atenţia cititorilor de toate vârstele aceste basme nemuritoare, pline de pilde şi scrise într-o limbă română autentică şi savuroasă. Pentru o lectură mai uşoară, textul poveştilor a fost adaptat. S-au păstrat în schimb arhaismele şi regionalismele, acestea..
  279,00 MDL
  Fără TVA: 279,00 MDL
 • Cele mai frumoase povesti de Petru Ispirescu
  Din cuprins: Greuceanu Aleodor împărat Broasca țestoasă cea fermecată Balaurul cel cu șapte capete Prâslea cel voinic și merele de aur Făt-Frumos cu părul de aur Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte   ..
  117,00 MDL
  Fără TVA: 117,00 MDL
 • Legende sau basmele romanilor
  „A te interesa de aceste basme feerice este un lucru natural; a le feri de nimicirea la care ar fi expuse cu timpul este o dorință patriotică; însă a ști de a le păstra naivitatea poetică a graiului povestitorilor de la șezători este o operă din cele mai meritorii. Acest merit l-ai avut d-ta, dom..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL
 • Povesti. Petre Ispirescu
  Petre Ispirescu (1830 – 1887) a fost editor, folclorist, povestitor, scriitor și tipograf, dar a ajuns să fie cunoscut în special datorită activității sale de culegător de basme populare românești, pe care le-a repovestit cu un har remarcabil. Însă, după cum sublinia Barbu Ștefănescu Delavran..
  107,90 MDL 166,00 MDL
  Fără TVA: 107,90 MDL
 • Povestile romanilor
  Cartea conţine o serie dintre cele mai frumoase si mşi cunoscute poveşti româneşti pentru copii dintre care amintim: Neghiniţă, Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţa fără de moarte, Capra cu trei iezi, Greuceanu ş.a. Literele au marimea potrivită celor mai tineri cititori, cei care sunt la început de ..
  126,10 MDL 194,00 MDL
  Fără TVA: 126,10 MDL