Petre Ispirescu

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Basme
  A fost un editor, folclorist, povestitor, scriitor si tipograf roman recunoscut in special datorita activitatii sale de culegator de basme populare romanesti pe care le-a re povestit cu un har remarcabil. Opera lui Petre Ispirescu este una din cele mai insemnate opere ale literaturii romane, mai ..
  45,00 MDL
  Fără TVA: 45,00 MDL
 • Cele mai frumoase povesti de Petru Ispirescu
  Din cuprins: Greuceanu Aleodor împărat Broasca țestoasă cea fermecată Balaurul cel cu șapte capete Prâslea cel voinic și merele de aur Făt-Frumos cu părul de aur Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte   ..
  117,00 MDL
  Fără TVA: 117,00 MDL
 • Legende sau basmele romanilor
  „A te interesa de aceste basme feerice este un lucru natural; a le feri de nimicirea la care ar fi expuse cu timpul este o dorință patriotică; însă a ști de a le păstra naivitatea poetică a graiului povestitorilor de la șezători este o operă din cele mai meritorii. Acest merit l-ai avut d-ta, dom..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL
 • Povesti. Petre Ispirescu
  Petre Ispirescu (1830 – 1887) a fost editor, folclorist, povestitor, scriitor și tipograf, dar a ajuns să fie cunoscut în special datorită activității sale de culegător de basme populare românești, pe care le-a repovestit cu un har remarcabil. Însă, după cum sublinia Barbu Ștefănescu Delavran..
  107,90 MDL 166,00 MDL
  Fără TVA: 107,90 MDL