Dale Carnegie

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Cum sa ai o viata mai buna
  Vrei să ai parte de o viață cu adevărat frumoasă? Calitatea vieții noastre este în mare parte determinată de atitudinea și felul în care facem față evenimentelor, și doar într-o mică măsură de lucrurile care ni se întâmplă. Cei mai mulți dintre noi ne simțim plictisiți mai tot timpul, așteptâ..
  142,00 MDL
  Fără TVA: 142,00 MDL
 • Cum sa te bucuri de viata si de slujba
  „Fericirea nu depinde de circumstanţe exterioare; ea e determinată de atitudinea noastră mentală.“ „Nu-i vorba de ceea ce aveţi, cine sunteţi, unde vă aflaţi sau ce vă face fericiţi ori nefericiţi; contează ce credeţi despre toate acestea.“ „Unul dintre cele mai tragice lucruri pe..
  156,00 MDL 196,00 MDL
  Fără TVA: 156,00 MDL
 • Cum sa vorbim in public
  Cum să vorbim în public este un manual despre discursul de orice fel - începând de la cele câteva propoziţii ce trebuie rostite cu o anumită ocazie de familie, de exemplu, până la conferinţele în faţa unui public numeros. Autorul vă pune la dispoziţie metode, tehnici practice şi sugestii care, od..
  169,00 MDL
  Fără TVA: 169,00 MDL
 • Lasa grijile, incepe sa traiesti
  Problema nu este ignoranţa, ci lipsa de acţiune. Scopul acestei cărţi este să reafirme, să ilustreze, să scoată la lumină şi să glorifice o mulţime de adevăruri vechi şi fundamentale, să vă îmboldească şi să vă determine să faceţi ceva pentru a le aplica. Pe Dale Carnegie îl regăsim în topul celo..
  182,00 MDL 217,00 MDL
  Fără TVA: 182,00 MDL
 • Liderul poti fi tu
  Cum să-ţi faci prieteni, să îi influenţezi pe oameni şi să reuşeşti într-o lume aflată în permanentă schimbare Vremea directorului ascuns în spatele unui birou impunător, a angajatului lipsit de iniţiativă, care aşteaptă să primească sarcini de sus, a trecut. Dale Carnegie a fost un vizi..
  131,00 MDL 161,00 MDL
  Fără TVA: 131,00 MDL
 • Secretele succesului
  Dale Carnegie spunea că „succesul înseamnă să obţii ceea ce vrei, iar fericirea înseamnă să vrei ceea ce ai obţinut“. Dar ce anume îşi doresc oamenii? Ei bine, de cele mai multe ori, e vorba despre o carieră ascendentă, prieteni de încredere, o familie iubitoare, un trai decent… şi altele ase..
  198,00 MDL 213,00 MDL
  Fără TVA: 198,00 MDL
 • Secretele succesului in era digitala
  În lumea contemporană, caracterizată de apariţia reţelelor de socializare, dominaţia e-mailului şi înlocuirea interacţiunilor directe de către cele virtuale, lecţiile lui Dale Carnegie nu sunt doar actuale, ci şi extrem de importante. Deşi nu ar fi putut niciodată prezice traiectoria pe care o va..
  146,00 MDL 161,00 MDL
  Fără TVA: 146,00 MDL
 • Stand and deliver
  Stand & deliver. Cum sa devii un maestru al comunicarii si un orator desavarsit Unul dintre marii vizionari ai literaturii motivationale, Dale Carnegie, a prevazut cu o incredibila limpezime importanta pe care o va avea, in zilele noastre, discursul public. Sfaturile si strategiile lui s..
  174,00 MDL
  Fără TVA: 174,00 MDL
 • Tehnici de a vinde
  Nu aveţi în faţă un manual de vânzări! Aceasta nu e o carte de teorie aridă. Și nu veţi adormi în timp ce o răsfoiţi. Dimpotrivă, e o carte plină de farmec, instructivă și amuzantă. Citind-o, vă veţi simţi ca și cum tocmai aţi ridicat pânza de pe o pictură plină de viaţă. Veţi (re)descoperi p..
  196,00 MDL 224,00 MDL
  Fără TVA: 196,00 MDL
 • Viata este scurta, traieste-o din plin
  „Nu uita ca atunci cand relationezi cu oamenii nu ai de-a face cu fiinte logice, ci cu fiinte emotionale.“ - Dale Carnegie. Destinul tau nu este sa fii nefericit, sa fii chinuit de teama si de griji, sa ai o sanatate subreda, sa te simti respins sau inferior. Ai in tine puterea de a-ti imbun..
  142,00 MDL
  Fără TVA: 142,00 MDL
 • Как выработать уверенность в себе и влиять на людей, выступая публично
  Это книга для всех, кто стремится быть впереди. На каждой странице великий Дейл Карнеги показывает, как его оригинальная методика, позволяющая привлекать и удерживать внимание окружающих, будет помогать вам во всех сферах жизни. 4-е издание. ..
  69,00 MDL
  Fără TVA: 69,00 MDL
 • Как завоевывать друзей и оказывать влияние на людей
  Поучения, инструкции и советы Дейла Карнеги за десятки лет, прошедшие с момента первого опубликования этой книги, помогли тысячам людей стать известными в обществе и удачливыми во всех начинаниях. Наследники автора пересмотрели и немного обновили текст, подтверждая его актуальность и теперь, в на..
  131,00 MDL
  Fără TVA: 131,00 MDL