Paulo Coelho

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Adulter
  Linda tocmai a împlinit 31 de ani şi, în ochii celorlalţi, are o viaţă perfectă – o căsnicie exemplară, doi copii reuşiţi, o carieră de succes şi o casă luxoasă în Geneva. De fapt, ea se află la capătul puterilor, într-atât o oboseşte mimarea unei fericiri pe care nu o simte. Numai că într-o zi..
  245,00 MDL
  Fără TVA: 245,00 MDL
 • Al cincilea munte
  Există momente inevitabile de nefericire care ne întrerup viaţa. Ele nu au loc însă fără motiv. Uneori lumea pare să fi conspirat împotriva noastră, aşa că ne întrebăm: „De ce trebuie să mi se întâmple tocmai mie?“ Confruntaţi cu inevitabilul, unii dintre noi se descurajează; alţii însă devin mai..
  203,00 MDL
  Fără TVA: 203,00 MDL
 • Alchimistul
  Ediţia aniversară a romanului Alchimistul apare într-o formă grafică deosebită şi cuprinde o superbă mărturie a scriitorului la 25 de ani de la publicarea primei ediţii a acestei extraordinare cărţi. Alchimistul a fost tradus în 80 de limbi, a stabilit recorduri absolute de vânzări şi a schim..
  189,00 MDL 245,00 MDL
  Fără TVA: 189,00 MDL
 • Aleph
  Aici începe un nou capitol din viaţa ta! În cel mai personal roman al său de până acum, Paulo Coelho ne invită într-o curajoasă şi insolită călătorie către descoperirea de sine. La fel ca protagonistul celebrului său roman Alchimistul, Paulo trece printr-o profundă criză sufletească. Pentru a..
  210,00 MDL
  Fără TVA: 210,00 MDL
 • Brida
  O poveste emoţionantă despre iubire, mister şi curaj Brida este o tânără care crede că există o punte între vizibil şi invizibil. În căutările ei, întâlneşte un înţelept care o învaţă să-şi înfrângă temerile şi o femeie care o învaţă să danseze ascultând muzica tainică a lumii. Amândoi văd că..
  210,00 MDL
  Fără TVA: 210,00 MDL
 • Diavolul si domnisoara Prym
  O comunitate devorată de lăcomie, laşitate şi frică. Un om persecutat de fantomele trecutului său dureros. O tânără în căutarea fericirii. Într-o săptămână plină de evenimente, fiecare dintre ei se va confrunta cu întrebări despre viaţă, moarte şi putere şi fiecare dintre ei va trebui să-şi aleag..
  182,00 MDL
  Fără TVA: 182,00 MDL
 • Hippie
  In noul sau roman autobiografic, Paulo Coelho reinvie visul de iubire si pace universala al generatiei hippie de la inceputul anilor 1970. Paulo, un brazilian de 23 de ani care isi doreste sa devina scriitor, strabate lumea in cautarea libertatii si a sensului profund al existentei. La Amsterda..
  176,00 MDL
  Fără TVA: 176,00 MDL
 • Invingatorul este intotdeauna singur
  4 de ore în culisele celebrităţii. Un portret necruţător al timpului nostru. O zi la Cannes. Scena: strălucitorul festival de film. Personaje principale: Igor Malev şi Ewa, fosta lui soţie. Personaje secundare: actorii principali şi figuranţii fastuoasei lumi a filmului şi a modei. După o d..
  238,00 MDL
  Fără TVA: 238,00 MDL
 • Jurnalul unui mag
  O carte captivantă, în care este povestit pelerinajul lui Paulo Coelho către Santiago de Compostela, pe un drum medieval ce începe în Pirinei şi străbate nordul Spaniei. Pelerinajul făcut de autor în 1986 a inspirat acest roman de aventuri care este totodată o fascinantă parabolă d..
  208,00 MDL
  Fără TVA: 208,00 MDL
 • La raul Piedra am sezut si am plans
  In toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainele lumii. Ce se intampla insa atunci cand timiditatea impiedica o dragoste adolescentina sa infloreasca? Si ce se intampla cand, unspreze..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL
 • Manualul razboinicului luminii
  Manualul războinicului luminii este o culegere de gânduri filozofice şi poveşti care îi vor încânta pe căutătorii de pretutindeni. Un războinic al luminii nu-şi petrece zilele încercând să joace rolul pe care i l-au ales alţii. Un războinic al luminii nu-şi pierde timpul ascultând provo..
  161,00 MDL
  Fără TVA: 161,00 MDL
 • Spioana
  Singura ei vină: a fost o femeie liberă. O dansatoare care a șocat și a fermecat publicul. O curtezană care a sfidat rigorile vremii. O spioană – poate cea mai faimoasă – care i-a subjugat pe puternicii zilei. Înalta societate a adulat-o și a detestat-o, ziarele au elo..
  189,00 MDL
  Fără TVA: 189,00 MDL