Lev Grossman

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Codex
  Codex este povestea lui Edward Wozny, un tânăr bancher de succes care urmează să plece în concediu pentru prima dată în ultimii ani. Dar intervenţia unei cliente bogate şi misterioase îi strică planurile. Aparent, ducesa îl roagă, insistă chiar, să o ajute să inventarieze biblioteca privată moşte..
  39,00 MDL
  Fără TVA: 39,00 MDL
 • Magicienii. Vol.1
  Quentin Coldwater nu seamănă cu niciunul dintre colegii lui de liceu. În timpul liber recitește cărțile fantasy preferate din copilărie și în vis îi însoțește pe protagoniștii lor în lumea magică numită Fillory. În comparație cu aventurile din cărți, viața îi pare anostă și lipsită de culoare. To..
  199,00 MDL
  Fără TVA: 199,00 MDL
 • Magicienii. Vol.2. Regele magician
  Doi ani dupa intamplarile din Magicienii, Quentin si prietenii lui au ajuns regi si regine in Fillory, dar viata lor magica nu este paradisul care pare a fi. Zilele si noptile de bucurii regale incep sa isi piarda gustul iar intr-o dimineata, cand o vanatoare ia o turnura tragica, Quentin si ..
  203,00 MDL
  Fără TVA: 203,00 MDL
 • Magicienii. Vol.3. Taramul magicianului
  Quentin Coldwater a pierdut totul. A fost gonit din taramul magic Fillory si acum, dupa ce s-a ratacit si a ramas fara prieteni, se intoarce unde a inceput intreaga poveste: la Colegiul de Magie Brakebills. Dar trecutul lui e gata sa iasa din nou la suprafata… Barierele magice ale tinutului ..
  225,00 MDL
  Fără TVA: 225,00 MDL