Carlos Ruiz Zafon

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Jocul ingerului
  Jocul ingerului revine la minunatele decoruri din celebrul roman Umbra vintului, pe stradutele intortocheate ale Barcelonei, in universul gotic al Cimitirului Cartilor Uitate, o poveste magnifica despre magia cartilor si colturile cele mai intunecate ale sufletului uman. Actiunea roman..
  237,00 MDL
  Fără TVA: 237,00 MDL
 • Luminile din septembrie
  Într-un orăşel de coastă al Normandiei, unde zvonurile umblă în voie şi brutăria ţine loc de ziar local, pînă şi copiii cunosc povestea luminilor ce plutesc pe ape, lîngă ţărm, în zilele lui septembrie. Irene, adolescenta venită de la Paris, o află şi ea repede, dar are şi cumplita ocazie de ..
  164,00 MDL
  Fără TVA: 164,00 MDL
 • Marina
  O fermecătoare fantezie gotică, în care Barcelona cea misterioasă îşi spune poveştile trecutului şi devine teritoriul unor aventuri ciudate pentru o adolescentă plecată în căutarea cunoaşterii. În Barcelona de la sfîrşitul anilor ’70 se naşte prietenia stranie dintre Oscar Drai, un adol..
  159,00 MDL
  Fără TVA: 159,00 MDL
 • Printul din negura
  Autorul bestsellerului international Umbra vintului   Europa anului 1943 e bintuita de fantoma razboiului, iar familia Carver se hotaraste sa se instaleze intr-un orasel de pe coasta Atlanticului. O pisica neagra si un orologiu ce masoara timpul in mod bizar sunt doar primele semne..
  147,00 MDL
  Fără TVA: 147,00 MDL
 • Prizonierul cerului
  Prizonierul cerului, cel de-al treilea volum din ciclul de romane din care mai fac parte Umbra vintului si Jocul ingerului, revine la misterioasa si fascinanta lume din Cimitirul Cartilor Uitate, in centrul vechi al Barcelonei. In dimineata de Craciun a anului 1957, Daniel Sempere, cunos..
  186,00 MDL
  Fără TVA: 186,00 MDL
 • Umbra vintului
  Ne aflăm în Barcelona anului 1945. Într-o dimineaţă ceţoasă, domnul Sempere, proprietar al unui anticariat din inima oraşului vechi, îsi duce fiul, Daniel, la Cimitirul Cărţilor Uitate, o clădire impunătoare, veche şi sumbră, plină de volume ale unor autori necunoscuţi sau uitaţi, cărţi aduse de ..
  253,00 MDL 293,00 MDL
  Fără TVA: 253,00 MDL