George Calinescu

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Cartea nuntii
  Cartea nunții, primul roman al lui G. Călinescu, este, așa cum îl numea Nicolae Manolescu, un roman „al educației sentimentale", având ca temă centrală iubirea dintre proaspătul doctor în litere Jim Marinescu și tânăra absolventă de liceu Vera Policrat, iubire care se împlineș- te prin căsătorie...
  96,85 MDL 149,00 MDL
  Fără TVA: 96,85 MDL
 • Enigma Otiliei
  Enigma Otiliei este un roman puternic, impecabil construit, un roman auctorial cu un narator care ştie tot şi comentează cu mare volubilitate toate actele eroilor şi toate situaţiile prin care aceştia trec. Ştie chiar ce se află scris într-un plic înainte ca adresantul să-l deschidă... Narator..
  97,00 MDL
  Fără TVA: 97,00 MDL
 • Enigma Otiliei
  Iubind luxul, calatoria, muzica si desfoindu-se parca intr-o necurmata feminitate, Otilia ramane intr-o penumbra de mister, in tot romanul. Enigma ei este insasi feminitatea ei, mereu proaspata, de un magnetism care deformeaza si pe avarul Costache Giurgiuveanu si chiar pe cei mai aprigi dusmani ..
  111,00 MDL
  Fără TVA: 111,00 MDL
 • Enigma Otiliei. Set 2 volume
  "De o constructie sigura, cu o intuitie sociala si psihologica de un solid realism, de un adevar adanc si cu nuante sufletesti revelatoare, Enigma Otiliei se claseaza printre operele de mana intai a epicii noastre." (Pompiliu Constantinescu)   ..
  116,10 MDL 129,00 MDL
  Fără TVA: 116,10 MDL