Patrick Modiano

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Bulevardele de centura
  În Bulevardele de centură (1972), naratorul, Serge Alexandre, se află în căutarea tatălui, personaj fantomatic care apăruse pentru scurt timp în viaţa lui în adolescenţă şi care încercase să-l omoare, împingându-l pe şine într-o staţie de metrou. Au trecut zece ani de atunci. În vremurile tulburi..
  164,00 MDL
  Fără TVA: 164,00 MDL
 • Calatorie de nunta
  Călătorie de nuntă (1990) se construiește în jurul căutării identității și a reconstituirii memoriei, două dintre temele majore ale operei lui Modiano. Ajungând la Milano, Jean B., un realizator de documentare în vârstă de patruzeci de ani, află pe neașteptate că o femeie s-a sinucis ch..
  164,00 MDL
  Fără TVA: 164,00 MDL
 • Caterina Categoric
  De fiecare dată când nu-i place ceva ori vrea să viseze, sau să danseze, Caterina îşi dă jos ochelarii. Când şi-i pune înapoi pe nas, se întoarce în lumea reală, a şcolii, a obligaţiilor sociale, a Parisului scăpătat al anilor '60. Familia micuţei domnişoare Categoric are o istorie extrem de mist..
  143,00 MDL
  Fără TVA: 143,00 MDL
 • Dora Bruder
  Modiano este un arhitect al memoriei, reconstituind fiecare detaliu al trecutului. Această anchetă interesantă şi fascinantă, având ca obiect o tânără dispărută, în care se recunoaşte în mod misterios, este adânc legată de dorinţa scriitorului de a-şi regăsi propria identitate. De aici pr..
  109,85 MDL 169,00 MDL
  Fără TVA: 109,85 MDL
 • Iarba noptilor
  Iarba nopţilor, roman-acuarelă în care tușele ajung să compună o poveste din frânturi de amintire confruntate cu realitatea prezentă, este construit în jurul unei teme recurente la Modiano, căutarea identităţii. Un carnet negru pe care naratorul, pe nume Jean, l-a umplut în anii ’60 – anii tinere..
  150,00 MDL
  Fără TVA: 150,00 MDL
 • Un pedigri
  Patrick Modiano povesteşte că părinţii lui angajează o tânără pentru a se ocupa de el pe când avea aproape 14 ani. El o va pierde din vedere o vreme şi o va regăsi la Saint-Lô, în Manche, căsătorită cu un veterinar de la o herghelie. Cei doi îl vor primi destul de des pe băiat în c..
  60,45 MDL 93,00 MDL
  Fără TVA: 60,45 MDL
 • Незнакомки
  Повесть «Незнакомки» состоит из трех женских монологов. В каждом из них героиня, остающаяся загадочно безымянной, рассказывает об определенном отрезке своей жизни, стремясь поделиться чем-то важным и удивительным, одновременно стараясь спрятать это среди на первый взгляд незначительных событий и ..
  56,00 MDL
  Fără TVA: 56,00 MDL