Ana Onica

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Bomboane colorate. Destin zbuciumat
  Romanul "Bomboane colorate" este inspirat din biografia unui băiat, fapte reale și probleme actuale sociale. Ana Onică a fost determinată să scrie acest roman după ce a întâlnit într-o clădire abandonată mai mulți copii cu care intrat în contact și le-a ascultat păsul. Această carte este des..
  150,00 MDL
  Fără TVA: 150,00 MDL
 • Forta iubirii. Vol.1. 5 femei , 5 generatii si un sigur destin
  Romanul "Forţa iubirii. 5 femei , 5 generaţii şi un sigur destin" scris inspirat, cu pasiune şi dăruire, într-o frumoasă, plastică şi metamorfică limbă românească, cu un subiect central incitantt, captivant. Volumul semnat de Ana Onică relevă o realitate controversată, dură în care dragostea adev..
  157,00 MDL
  Fără TVA: 157,00 MDL
  Bazat pe 1 opinii.
 • Forta iubirii. Vol.2. Ancuta
  În romanul "Forţa iubirii" se manifestă potențialitatea și sensibilitatea autoarei, felul ei de a fi, a observa, a aprecia și a reda întâmplări și evenimente, reale sau imaginare, pe care le țese iscusit în pânza narațiunii prin prisma propriilor simțuri și trăiri. Ana Onica reia în volumul a..
  157,00 MDL
  Fără TVA: 157,00 MDL
 • Forta iubirii. Vol.3. Victorita
  "Când ţi-e greu urcă la înălţimile unde doar vulturii îşi permit să ajungă şi de acolo avântă-te ca ei în zbor şi, vei învinge". Ana Onică   Volumul 3 al romanului Forța Iub..
  157,00 MDL
  Fără TVA: 157,00 MDL
 • Lacrima iertarii
  Romanul "Lacrima iertării" este o poveste reală, îndrăzneață și emoționantă despre dragoste frumoasă, înălțătoare, și abuz sexual, despre onoare și dezamagire, despre pierderea ființelor dragi și lupta pentru adevăr. Romanul vine ca un îndemn de răzbunare, să iertăm, să nu ne apărăm prin atac, da..
  0,00 MDL
  Fără TVA: 0,00 MDL
 • Magda
  "Romanul Anei Onică „Magda” este un strigăt de disperare şi suferinţă, care redă realitatea dură a vieţii femeii de la sat (şi nu numai), femeia lipsită de apărare, singură, strivită de loviturile destinului şi de răutatea oamenilor. Eroina este o pasăre Phoenix, găsind mereu puterea de a se ridi..
  150,00 MDL
  Fără TVA: 150,00 MDL
 • Reverie. Poezii
  ..dacă este să parcurgem "la rece", adică pur teoretic, versurile Anei Onică pentru a pronunța un verdict, adică pentru a-i "judeca" noua apariție editorială, pornind de la plasticitatea, prospețimea, originalitatea, profunzimea, capacitatea de antrenare în dialog cu cititorul, "ne-am scălda sufl..
  57,00 MDL
  Fără TVA: 57,00 MDL
  Bazat pe 1 opinii.
 • Suflete pereche
  În noul său roman "Suflete pereche" Ana Onică își proiectează personajele într-un peisaj concret, bine conturat, în care ia naștere dragostea celor doi adolescenți - Otilia și Gabriel. Acest sentiment, adevărat și profund, pur și plin de candoare, este un devotament superior. El depășește bariere..
  99,00 MDL
  Fără TVA: 99,00 MDL