Alexandru V. Boldur

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Basarabia si relatiile romano-ruse
  "Basarabean ca și Hasdeu, ca și Stere, Istoricul Alexandru Boldur a știut să domine orice pasiune subiectivă, să păstreze seninătatea obiectivă, izbutind să dea o istorie a Basarabiei, ficare pagină fiind gravată pe plăci de aramă, ca nici un rând să nu poată fi clintit". Pamfil Șeicaru ..
  60,00 MDL
  Fără TVA: 60,00 MDL
 • Istoria Basarabiei. Epocile vechi. Vol.1
  Lucrarea lui Alexandru Boldur a fost gândită ca o contribuție la studiul istoriei românilor și se focusează pe evenimentele ce au vizat în primul rând teritoriul basarabean. Istoricul Boldur, născut la Chișinău, a socotit că este de datoria lui să ofere o operă ce prezintă adevărul într-un stil e..
  60,00 MDL
  Fără TVA: 60,00 MDL
 • Istoria Basarabiei. Epocile vechi. Vol.2
  Volumul II „Istoria Basarabiei” de Alexandru Boldur a fost gândită ca o contribuție la studiul Istoriei Românilor și se focusează pe evenimentele ce au vizat, în primul rând, teritoriul basarabean și cuprinde: „Basarabia sub dominația rusă (1812-1918)”, „Basarabia Românească” și pentru prima dată..
  60,00 MDL
  Fără TVA: 60,00 MDL
 • Stefan cel Mare, Voievod al Moldovei
  „A condus-o un timp îndelungat, peste 47 de ani, aproape o jumătate de secol, şi în acest timp a avut 36 de bătălii, dintre care numai două le-a pierdut, după propria sa mărturisire, făcută doctorului său Muriano. Dacă am compara anii de domnie cu numărul de bătălii, am constata că a rămas linişt..
  60,00 MDL
  Fără TVA: 60,00 MDL