Marc Levy

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Copiii libertatii
  O carte despre iubirea frăţească, despre prietenie şi adolescenţa cu dorinţele, energia şi idealurile sale Claude şi fratele lui, Raymond, zis Jeannot, se înrolează în brigada Marcel Langer din Toulouse, parte a mişcării de Rezistenţă şi formată din imigranţi de diverse naţionalităţi, în lupt..
  199,00 MDL
  Fără TVA: 199,00 MDL
 • Ea & El
  S-au cunoscut prin intermediul unui site de întâlniri amoroase. Dar n-au devenit iubiţi, ci prieteni. Şi aşa vor să rămână. Ea e actriţă. El e scriitor. Ea e Mia. El e Paul. Ea e britanică. El e american. Ea se ascunde în Montmartre. El locuieşte în Marais. Ea are mult succes. El n..
  224,00 MDL
  Fără TVA: 224,00 MDL
 • Hotul de umbre
  Romanele lui Marc Levy au fost traduse în 41 de limbi şi au fost publicate în peste 20 de milioane de exemplare în lumea întreagă. – Acum, stai jos, trebuie să vorbim, a spus umbra. M-am aşezat turceşte pe podea. Umbra a luat aceeaşi poziţie, în faţa mea. Aveam impresia că stătea cu spatele l..
  231,00 MDL
  Fără TVA: 231,00 MDL
 • In alta viata
  Încercând să dezvăluie destinul misterios al unei picturi, Jonathan se va întâlni cu Clara. Şi unul şi celălalt simt că s-au mai văzut cândva. Dar când? Şi unde? La Londra, în urmă cu un secol… Versiune modernă a lui „Romeo şi Julieta", romanul de faţă creează o poveste plină de suspans, porn..
  186,00 MDL
  Fără TVA: 186,00 MDL
 • Orizontul rasturnat
  Un roman tulburător despre viață, iubire și moarte. Unde se află viața noastră conștientă? E posibil să o transferăm altcuiva? Să o păstrăm intactă? Hope, Josh și Luke sunt trei studenți la neuroștiințe, legați inseparabil printr-o priete­nie necondiționată și o idee genială. Când un..
  207,00 MDL
  Fără TVA: 207,00 MDL
 • Prietenii mei, iubirile mele
  Doi prieteni vechi, taţi singuri, decid să înceapă o viaţă nouă şi se mută sub acelaşi acoperiş. Antoine l-a convins pe Mathias să vină la Londra ca să administreze o librărie. Însă au stabilit o singură regulă: să nu permită nicio prezenţă feminină în casă, pentru că asta ar putea să pună în p..
  210,00 MDL
  Fără TVA: 210,00 MDL
 • Prima zi
  «De-a lungul anilor, Marc Levy a sedus milioane de cititori. Care este secretul lui? Scrie într-un mod accesibil despre problemele esenţiale ale oamenilor: dragoste, prietenie, viaţă şi misterele acesteia.» Paris Match  Un obiect straniu a fost găsit într-un vulcan. Descoperirea şi..
  273,00 MDL
  Fără TVA: 273,00 MDL
 • Si daca as mai trai o data
  Andrew Stilman este un foarte bun reporter de la New York Times şi tocmai s-a căsătorit. În dimineaţa zilei de 9 iulie 2012, în timp ce face jogging de-a lungul râului Hudson, cineva îl atacă brutal. Îşi va recăpăta cunoştinţa, dar pe data de... 9 mai 2012! Cu două luni mai devre..
  181,00 MDL
  Fără TVA: 181,00 MDL
 • Si daca e adevarat
  „Ce-o să-ţi spun nu e uşor de înţeles, e imposibil de admis, dar dacă ai vrea să-mi asculţi povestea…" Ce să crezi despre o femeie care-ţi alege dulapul din baie ca să-şi petreacă zilele în el? Care se miră că o poţi vedea? Care apare şi dispare brusc şi pretinde că este în comă profundă la ..
  182,00 MDL
  Fără TVA: 182,00 MDL
 • Un alt fel de fericire
  În prima zi din primavară lui 2010, Agatha părăseşte inchisoarea, însă nu pe poarta principală. După trei ani petrecuţi în spatele gratiilor, pedeapsa care i-a mai rămas de ispaşit nu mai este atât de mare. Atunci de ce s-a hotărât brusc să evadeze? Într-o benzinărie se împrieteneşte cu Milly..
  210,00 MDL
  Fără TVA: 210,00 MDL