Kendare Blake

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Anna in Vesmant de Sange. Vol.1
  „O poveste întunecată şi complicată, cu un erou care îi ucide pe cei morti, dar la rândul său, este îndrăgostit de moarte. Aşa vei şi tu până la sfârşitul cărţii!” –Cassandra Clare Cas Lowood a moştenit o vocaţie neobişnuită: uciderea celor morţi. La fel ca tatăl său, Cas străbate ţara în..
  146,00 MDL
  Fără TVA: 146,00 MDL
 • Anna in Vesmant de Sange. Vol.2. Fata din cosmaruri
  Au trecut câteva luni de când fantoma Annei Korlov a deschis o uşă către iad în subsolul din casa ei şi a dispărut prin ea, dar vânătorul de fantome Cas Lowood nu îşi poate găsi liniştea. Prietenii lui îi amintesc mereu că Anna s-a sacrificat pentru ca el să trăiască, nu să bântuie de colo-co..
  146,00 MDL
  Fără TVA: 146,00 MDL
 • Doua domnii intunecate
  Doua domnii intunecate. Seria Trei coroane intunecate Volumul 3. Katharine a asteptat toata viata sa urce pe tron. In sfarsit, a sosit si momentul lui Katharine, dominata de furia reginelor moarte. Dar multi ii contesta domnia, iar nelinistea ei creste cu atat mai mult..
  169,00 MDL
  Fără TVA: 169,00 MDL
 • Trei coroane intunecate
  În fiecare generație de pe insula Fennbirn se naște un set de triplete: trei regine, toate moștenitoare cu drepturi egale la coroană și fiecare posedând puteri magice mult râvnite. Mirabella stăpânește cele patru elemente, e capabilă să stârnească vâlvătăi lacome de foc sau furtuni viol..
  169,00 MDL
  Fără TVA: 169,00 MDL
 • Un tron intunecat
  Un tron intunecat. Seria Trei coroane intunecate Volumul 2. In lumea lor magica intunecata, Katharine, Arsinoe si Mirabella isi continua lupta. Pe viata si pe moarte. Katharine cea toxica, sora cea mai plapanda, este acum mai puternica decat oricand. Naturalista Arsinoe,..
  169,00 MDL
  Fără TVA: 169,00 MDL
 • Три темные короны
  Каждое поколение на острове Феннбирн знаменуется рождением тройняшек: трех королев, каждая из которых жаждет заполучить корону с помощью уникального дара. Мирабель - беспощадная стихийница, способная раздуть пламя из искры и вызвать бурю по щелчку пальцев. Катарина - отравница, которая без труд..
  131,00 MDL
  Fără TVA: 131,00 MDL