Cecelia Ahern

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Anul in care te-am intalnit
  Câștigător al Irish Book Award for Most Popular Fiction, noul roman al Ceceliei Ahern te absoarbe cu totul în paginile lui, te pune serios pe gânduri și îți dăruiește o porție zdravănă de poftă de viață.   „Aveam cinci ani când am aflat că o să mor”, asa își începe Jasmine povestea. ..
  364,00 MDL
  Fără TVA: 364,00 MDL
 • Intalnire cu viata
  Lucy Silchester și-a părăsit iubitul perfect pentru că relația nu mai mergea și a demisionat fiindcă nu era de acord cu politica firmei. Acestea sunt numai două dintre poveștile pe care Lucy le-a spus prietenilor și familiei ca să-și mascheze eșecurile. Există însă cineva care știe adevărul. Viaț..
  245,00 MDL
  Fără TVA: 245,00 MDL
 • P.S. Te iubesc. Editia a VI-a
  Emotionat, scris in limbajul sufletului si magic depotriva, „P.S. Te iubesc“ intruchipeaza clasica poveste de dragoste care sub semnatura Ceceliei Ahern atinge cifre de vanzari impresionante si prinde viata pe platourile hollywoodiene. Unii oameni asteapta o viata intreaga sa isi gaseasca suf..
  350,00 MDL
  Fără TVA: 350,00 MDL
 • Suflete pereche
  Cecelia Ahern, autoarea bestsellerului „P.S. Te iubesc” apelează și de această dată la scrisori, notițe, e-mail-uri și mesaje pentru a construi acest roman despre oportunități ratate, în care iubirea reușește să depășească obstacolele.    Rosie și Alex sunt făcuți să fie împreună..
  350,00 MDL
  Fără TVA: 350,00 MDL