James Patterson

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • 4 iulie
  Fantomele trecutului se întorc atunci când te aştepţi mai puţin. O crimă rămasă neelucidată, un cadavru neidentificat, o inscripţie pe un perete: "Nimănui nu-i pasă". După zece ani, Lindsay Boxer, locotenent de poliţie, se confruntă cu un caz asemănător. Evenimentele se precipită ş..
  68,90 MDL 106,00 MDL
  Fără TVA: 68,90 MDL
 • A 2-a sansa
  Uciderea brutală a unei fetiţe şi a unei bătrâne de culoare este considerată la început opera unui grup rasist, şi cele două omoruri nu par să aibă în comun decât sadismul cu care au fost comise. Detectivul Lindsay Boxer simte că la mijloc e mai mult de atât şi cheamă din nou în..
  66,30 MDL 102,00 MDL
  Fără TVA: 66,30 MDL
 • Al 3-lea caz
  Cineva din Clubul fetelor de la Crime e pe cale să moară... După-amiaza liniştită petrecută de detectivul Lindsay Boxer împreună cu procurorul districtual Jill Bernhardt este brutal întreruptă de o puternică deflagraţie. La faţa locului este găsit un bilet semnat "August Spies";..
  66,30 MDL 102,00 MDL
  Fără TVA: 66,30 MDL
 • Al 5-lea calaret
  Echipa Fetelor de la Crime are o nouă membră - avocata Yuki Castellano. Cand mama lui Yuki, Keiko, moare în condiţii misterioase la Centrul Medical din San Francisco din cauza administrării unei medicaţii greşite care îi provoacă un atac de cord, Lindsay Boxer şi prietenele ei înce..
  66,30 MDL 102,00 MDL
  Fără TVA: 66,30 MDL
 • Al 7-lea cer
  După ce un incediu teribil izbucneşte într-o casă prosperă din suburbii şi ucide un cuplu, detectivul Lindsay Boxer şi partenerul ei Rich Conklin sunt trimişi să rezolve cazul. Tot atunci oraşul San Francisco este îngrijorat de dispariţia în urmă cu trei luni a lui Michael Cam..
  64,35 MDL 99,00 MDL
  Fără TVA: 64,35 MDL
 • Bikini
  Syd, un supermodel de o frumuseţe răpitoare, aflată la o şedinţă foto în Hawaii, dispare şi cadavrul ei este găsit câteva zile mai târziu, nu înainte ca altă tânără să dispară. Reporterul Ben Hawkins de la LA Times care desfăşoară propria investigaţie în ceea ce mass-media consider..
  66,30 MDL 102,00 MDL
  Fără TVA: 66,30 MDL
 • Croaziera
  De la moartea soţului său, Anne Dunne şi cei trei copii ai săi au dus o adevărată luptă cu viaţa. Într-un ultim efort de a-şi salva familia, Anne plănuieşte o vacanţă deosebită pe mare, care să-i apropie din nou pe toţi. Însă doar la o oră după ce pornesc în ceea ce ar trebui ..
  66,30 MDL 102,00 MDL
  Fără TVA: 66,30 MDL
 • De-a v-ati ascunselea
  Este procesul secolului, care a electrizat o lume întreagă. Şi aceasta nu doar datorită acuzatei, Maggie Bradford, femeia ale cărei cântece au fermecat pe oricine. Nu doar pentru că Will Shepherd, victima, este cel mai valoros şi mai frumos fotbalist al tuturor timpurilor. Ci mai a..
  66,30 MDL 102,00 MDL
  Fără TVA: 66,30 MDL
 • Detectivul Alex Cross
  Alex Cross era o stea în ascensiune în poliţia din Washington, D.C. când un necunoscut i-a împuşcat soţia, pe Maria, chiar în faţa lui. A renunţat la răzbunare când şi-a dat seama că trebuie să se ocupe de copiii lui, care rămăseseră fără mamă. Peste ani, Alex face o schimbare ..
  52,65 MDL 81,00 MDL
  Fără TVA: 52,65 MDL
 • Generala 1. Cei mai naspa ani din viata mea
  ·         New York Times bestseller (se află pe locul 1 încă de la apariţia sa şi continuă să rămână în top la un an după publicare) ·         tradusă în 9 limbi ·       ..
  90,35 MDL 139,00 MDL
  Fără TVA: 90,35 MDL
 • Generala 2. Salvati-ma de aici
  După un an şcolar cu adevărat naşpa, Rafe Khatchadorian de-abia aşteaptă clasa a şaptea. A fost admis la Şcoala de Arte din Marele Oraş şi îşi imaginează că acolo e o zonă liberă, fără matematică, fără istorie. Nimic mai fals! Competiţia e mai acerbă decât putea el să-şi închipuie şi, ca să-ş..
  90,35 MDL 139,00 MDL
  Fără TVA: 90,35 MDL
 • Generala 3. Cel mai mare minciunos din lume
  New York Times bestseller • O serie tradusă în peste 18 limbi • Recomandată de School Library Journal  • În curând, un film produs la Hollywood   SĂ FII SORA MAI MICĂ A LUI RAFE KHATCHADORIAN NU ESTE UN LUCRU UŞOR... Rafe a încălcat toate regulile ..
  90,35 MDL 139,00 MDL
  Fără TVA: 90,35 MDL