Igor Guzun

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Adio, lucruri
  „În timp ce la începutul secolului XX versurile creșteau din te miri ce, precum păpădia, brusturii și loboda, vorba Annei Ahmatova, la începutul mileniului III, textele lui Igor Guzun răsar semeț strecurate în tumultul unei luxuriante vegetații postmoderne, hipertehnologizate și superdigitalizate..
  88,00 MDL
  Fără TVA: 88,00 MDL
 • Bine
  Cartea „BINE” de Igor Guzun este o carte despre oameni și obiecte, despre dragoste și acasă, iar acestea împreună îți dau o stare de bine. Cartea povestește că binele există, chiar dacă uneori nu se vede. Este o carte de dăruit oamenilor dragi de sărbători: de Crăciun, de Paște și de Paștele Blaj..
  150,00 MDL
  Fără TVA: 150,00 MDL
 • Iubi. Poeme
  „Iubi” este o carte de poezie a lui Igor Guzun, ce poate fi rezumată cu aceste rânduri: Să-i deschizi celuilalt sticlele și ușile Este mai palpitant decât să-i dăruiești stele de pe cer. Să-i încălzești omului drag manișile Înainte ca acesta să iasă în ger. Este o carte de dra..
  150,00 MDL
  Fără TVA: 150,00 MDL
 • p CUVANT: Jocurile foamei de cuvinte
  „Vin cu dragoste pentru tine”, carte, idee... Așa au auzit autorii acestei cărţi răspunsul venit din partea Vinăriei „Château Vartely” la solicitarea de sprijin. Și parcă am deslușit și ecoul: „Mulţumim că v-aţi gândit la noi” al colecţiilor valoroase de vinuri „Taraboste” și „Individo”, create d..
  150,00 MDL
  Fără TVA: 150,00 MDL
 • Vinil
  „VINIL” de Igor Guzun este o carte cu texte scurte despre Moldova, cu farmecul şi paradoxurile ei, unde cele mai frumoase texte despre oameni sunt necrologurile” şi unde „învăţătorii visează toată viaţa Creta, și doar elevii lor ajung acolo”. „VINIL” este o carte şi despre copilărie, o v..
  139,00 MDL
  Fără TVA: 139,00 MDL
 • VINIL COLLECTION
  Cartea VINIL COLLECTION, de Igor Guzun, cuprinde o colecție de texte scurte axate pe lucruri emoționante și fundamentale din viața unui om: gusturile din copilărie, lecturile - iCarte, iParte, adolescența copiilor noștri care sunt mai deștepți decât noi cu o generație de iPhone, țara pe care,..
  143,00 MDL
  Fără TVA: 143,00 MDL
 • VINIL COLLECTION
  Cartea VINIL COLLECTION, de Igor Guzun, cuprinde o colecție de texte scurte axate pe lucruri emoționante și fundamentale din viața unui om: gusturile din copilărie, lecturile - iCarte, iParte, adolescența copiilor noștri care sunt mai deștepți decât noi cu o generație de iPhone, țara pe ..
  143,00 MDL
  Fără TVA: 143,00 MDL