Victor Hugo

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Cocosatul de la Notre-Dame - Repovestire
  Păşiţi în lumea întunecată a Parisului medieval şi veţi afla întâmplările neaşteptate din viaţa unor personaje extraordinare: Quasimodo, misteriosul clopotar cu înfăţişare grotescă din Catedrala Notre‑Dame, Claude Frollo, arhidiaconul chinuit neîncetat de o dragoste interzisă şi ..
  79,00 MDL
  Fără TVA: 79,00 MDL
 • Cosette. Gavroche
  Victor Hugo (1802-1885) este unul dintre cei mai importanţi scriitori francezi. Poet, dramaturg, prozator, reprezentant de seamă al romantismului, dar şi un intelectual angajat, el a jucat un rol important în istoria secolului al XIX-lea. A fost pair al Franţei, senator de Paris şi membru al Acad..
  49,00 MDL
  Fără TVA: 49,00 MDL
 • Gavroche - Cosette
  Jean Valjean, fostul ocnas, isi ia numele de Madeleine si incepe o mica afacere. El devine binefacatorul tinutului: da de lucru somerilor, ii ajuta pe saraci si pe bolnavi; este numit primarul orasului.Acesta se intalneste la sediul politiei cu Fantine, o fosta lucratoare de la fabrica.Fetita ace..
  36,00 MDL
  Fără TVA: 36,00 MDL
 • Mizerabilii. Vol.I+II+III
  Mizerabilii, unul dintre cele mai cunoscute romane ale secolului al XIX-lea, urmărește viața și interacțiunile dintre mai multe personaje pe o perioadă de douăzeci de ani, începand cu anul înfrangerii finale a lui Napoleon. Concentrându-se asupra aventurilor protagonistului său, fostul pușca..
  350,00 MDL
  Fără TVA: 350,00 MDL
 • Notre-Dame de Paris
  Notre-Dame de Paris este povestea unei tinere prostituate, Esmeralda, care-și practică meseria în faţa Catedralei Notre-Dame, cea mai înaltă construcţie a Parisului medieval. Încălcând jurămintele sfinte, arhidiaconul se îndrăgostește de ea și încearcă să o seducă. Este salvată de clopotarul cate..
  159,00 MDL 179,00 MDL
  Fără TVA: 159,00 MDL