Stela Popa

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Ingerii marii
  „Undeva departe, la capătul pământului, trăia în pace şi în bună înţelegere o familie fericită: tatăl, mama şi cei doi fii ai lor. Băiatul cel mai mare avea cinci ani, iar cel mai mic trei ani. Cu toţii trăiau o viaţă tihnită şi o duceau într-o deplină înţelegere şi armonie. Deţineau o mică fermă..
  75,00 MDL
  Fără TVA: 75,00 MDL
 • Regele cel intelept
  "Imaginați-vă că o carte e ca un prieten sau ca un frățior sau o surioară pentru copilul dumneavoastră. Devine parte din familie. E acolo, în casă. Copilul o atinge, o răsfoiește, o citește, o descoperă. E o responsabilitate enormă să îi pui copilului o carte în față, ca și scriitor. Prin aceste ..
  75,00 MDL
  Fără TVA: 75,00 MDL
 • Semincioara fermecata
  Când va crește mare copilul Dvs va merge pe drumuri bune, cu linii de demarcație, cu zebre luminate. Va zâmbi la salutare. Va mulțumi pentru un gest. Va ști cum să găsească cele mai frumoase flori. Și cum să le combine. Va fi atent cu cei în etate. Va ști ce e bine. Și ce e rău. Textele și de..
  65,00 MDL
  Fără TVA: 65,00 MDL
 • Sofia Papadia
  "Cartea-poveste „Sofia Păpădia” este o carte plină de învățăminte. Dar subtil sugerate copiilor. Sugerate prin farmecul lecturii. Este o carte care îi învață pe pici despre bine faci, bine ajungi. Nu este nici pe departe însă o carte-poveste tristă. Nu. Dimpotrivă. Este o poveste frumoasă, vioaie..
  75,00 MDL
  Fără TVA: 75,00 MDL