J.K. Rowling

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Animale fantastice si unde le poti gasi. Scenariul original
  J.K. Rowling ne invită să descoperim o nouă eră a Lumii Vrăjitorilor... Newt Scamander, explorator și magizoolog, tocmai și-a încheiat turul în jurul lumii în căutarea celor mai rare și extraordinare creaturi magice. Ajunge și la New York, unde nu are de gând să stea prea mult. Î..
  235,00 MDL
  Fără TVA: 235,00 MDL
 • Animale fantastice. Vol.2. Crimele lui Grindelwald (Scenariul original)
  La finalul scenariului Animale fantastice și unde le poți găsi, Gellert Grindelwald, puternicul maestru de magie neagră, a fost prins în New York cu ajutorul lui Newt Scamander. Dar, așa cum a amenințat că va face, Grindelwald scapă din arest și începe să atragă adepți, majoritatea dintr..
  209,00 MDL
  Fără TVA: 209,00 MDL
 • Harry Potter si camera secretelor. Vol. 2
  Harry Potter are o vară plină: petrece o zi de naștere groaznică, primește avertizări sinistre de la un elf de casă pe nume Dobby și fuge de la familia Dursley cu mașina zburătoare a prietenului său Ron. La Hogwarts începe un nou an școlar, iar Harry aude niște șoapte ciudate pe coridoarele g..
  223,00 MDL
  Fără TVA: 223,00 MDL
 • Harry Potter si copilul blestemat. Vol. 8
  A OPTA POVESTE. NOUĂSPREZECE ANI MAI TÂRZIU.   Bazată pe o nouă poveste originală de J.K. Rowling, John Tiffany şi Jack Thorne, Harry Potter şi copilul blestemat este o nouă piesă semnată de Jack Thorne. Este a opta poveste din seria Harry Potter şi prima jucată oficial pe scenă...
  227,00 MDL 235,00 MDL
  Fără TVA: 227,00 MDL
 • Harry Potter si Ordinul Phoenix Vol.5
  „Tu și Lordul Întunecat împărtășiți anumite gânduri și emoții. Directorul crede că nu este de dorit ca această situație să continue. De aceea vrea ca eu să te învăț cum să-ți blochezi mintea față de Lordul Întunecat.“ Profesorul Snape Timpuri întunecate au venit peste Hogwarts. După ata..
  349,00 MDL
  Fără TVA: 349,00 MDL
 • Harry Potter si piatra filosofala Vol.1
  Volumele Harry Potter reprezintă o serie foarte populară în întreaga lume; ele aparțin genului fantastic și au fost scrise de către autoarea britanică J. K. Rowling. Cărțile tratează o lume a vrăjitorilor, protagonist fiind tânărul vrăjitor numit Harry Potter, alături de prietenii ..
  189,00 MDL
  Fără TVA: 189,00 MDL
 • Harry Potter si Pocalul de Foc. Vol. 4
  Școala pentru Vrăjitoare și Vrăjitori Hogwarts se pregătește pentru Trimagiciadă, o competiție la care au voie să participe doar vrăjitorii cu vârsta de peste șaptesprezece ani. Harry Potter are doar paisprezece ani, dar tot visează că va câștiga cumva Trimagiciada. Apoi, de Hall..
  257,00 MDL
  Fără TVA: 257,00 MDL
 • Harry Potter si Printul Semisange. Vol. 6
  Într-o seară de vară, când Dumbledore ajunge pe Aleea Privet ca să-l ia pe Harry Potter, mâna în care-și ține bagheta este arsă și uscată, dar el nu dezvăluie de ce. Secretele și suspiciunile învăluie lumea vrăjitorească, nici Hogwarts nemaifiind un loc sigur. Harry este convins că Malfoy poa..
  272,00 MDL
  Fără TVA: 272,00 MDL
 • Harry Potter si prizonierul din Azkaban. Vol. 3
  Când Cavalerobuzul opreşte brusc în faţa lui, răsărind din întuneric, pentru Harry Potter începe un nou an şcolar care nu e nici pe departe unul obişnuit. Sirius Black, criminal în serie şi discipol al Lordului Voldemort, a evadat de la Azkaban, închisoarea vrăjitorilor, şi toată lumea ..
  189,00 MDL
  Fără TVA: 189,00 MDL
 • Harry Potter si Talismanele Mortii. Vol. 7
  Harry Potter părăsește pentru ultima oară Aleea Privet. Urcă în atașul motocicletei lui Hagrid și pornește alături de uriaș spre cer. Știe că Lord Voldemort și Mortivorii sunt pe urmele lor, nu prea departe. E ruptă vraja de protecție care l-a apărat până de curând, însă el nu se poate ascund..
  272,00 MDL
  Fără TVA: 272,00 MDL
 • Гарри Поттер и Дары Смерти
  Гарри Поттера ждет самое страшное испытание в жизни - смертельная схватка с Волан-де-Мортом. Ждать помощи не от кого - Гарри одинок как никогда. Друзья и враги Гарри предстают в совершенно неожиданном свете. Граница между Добром и Злом становится все призрачнее... В седьмой, финальной книге Дж.К...
  251,00 MDL
  Fără TVA: 251,00 MDL
 • Гарри Поттер и Кубок Огня
  Гарри Поттеру предстоит четвертый год обучения в Школе чародейства и волшебства «Хогвартс». Новые заклинания, новые зелья, новые учителя, новые предметы… Все это знакомо, и Гарри с нетерпением ожидает начала учебного года. Но на школу внезапно обрушивается потрясающая новость: в этом году в Хогва..
  242,00 MDL
  Fără TVA: 242,00 MDL