Flame Tree

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Retete cu carne de pui
  Vă place carnea de pui şi aţi dori să aduceţi o binevenită variaţie în reţetele pe care le preparaţi de obicei? Dacă da, s-ar putea ca această lucrare să fie exact soluţia pe care o aşteptaţi. De la hamburgeri de pui cu brânză şi tarhon, până la pui fript cu salvie şi usturoi,..
  77,00 MDL
  Fără TVA: 77,00 MDL
 • Retete fara grasimi
  Dacă socotiţi că restricţiile impuse de dietă vă testează la limită nu numai voinţa, ci şi papilele gustative, cartea de faţă vă va arăta cât de uşor este să gătiţi feluri de mâncare gustoase şi hrănitoare astfel încât dieta, indiferent de motivul care v-a făcut să apelaţi la ea, s..
  42,25 MDL 65,00 MDL
  Fără TVA: 42,25 MDL
 • Retete italienesti
  Iată o mare varietate de reţete italieneşti care vă vor demonstra că bucătăria italiană înseamnă mult mai mult decât paste şi pizza! Diversitatea ingredientelor specifice, feluritele tipuri de brânză, carne şi pâine ..
  42,25 MDL 65,00 MDL
  Fără TVA: 42,25 MDL
 • Retete mediteraneene
  Cu reţetele pe care vi le prezentăm aici puteţi aduce savoarea şi parfumul specific al Mediteranei în bucătăria dumneavoastră. Peştele proaspăt, ierburile aromate şi legumele de tot felul toate sinonime cu bucătăria mediteraneenă vă dezvăluie acum secretele ce vă vor permite s..
  42,25 MDL 65,00 MDL
  Fără TVA: 42,25 MDL
 • Retete pe gustul familiei
  Consideraţi că eforturile pe care le faceţi pentru a organiza viaţa de familie vă lasă prea puţin timp pentru a planifica şi prepara mesele la care iau parte toţi ai casei? Dacă da, atunci lucrarea de faţă s-ar putea să fie exact soluţia pe care o aşteptaţi. Folosind ingredien..
  50,05 MDL 77,00 MDL
  Fără TVA: 50,05 MDL
 • Retete pentru prajituri si biscuiti
  Scrisă de o echipă de experţi culinari, culegerea de faţă vă va fi de un mare ajutor în crearea unei selecţii de dulciuri gustoase. Reţetele sunt uşor de urmărit, ilustrate pe etape de preparare, permiţând atât experţilor în ale bucătăriei, cât şi începătorilor să obţină rezultate...
  77,00 MDL
  Fără TVA: 77,00 MDL
 • Retete pentru alimentatie sanatoasa
  Fie că urmaţi un regim de slăbire sau o dietă impusă de starea de sănătate, gătitul poate deveni o îndeletnicire plictisitoare atunci când trebuie să alegeţi salata săptămânii orice fel de legume să fierbeţi. Vă întrebaţi dacă o alimentaţie sănătoasă chiar nu poate fi mai gustoasă ..
  57,20 MDL 88,00 MDL
  Fără TVA: 57,20 MDL
 • Retete pentru Bucatarie Chinezeasca
  Va place mâncarea chinezeasca, însa niciodata nu v-ati gândit ca ati putea sa o preparati acasa? Ei bine, cu ajutorul retetelor din aceasta carte, puteti sa creati în propria bucatarie felurile favorite, cu minimum de efort. În capitolul introductiv veti gasi un ghid al tehnicilor si echipamentel..
  35,75 MDL 55,00 MDL
  Fără TVA: 35,75 MDL
 • Retete pentru prajituri si biscuiti
  Scrisă de o echipă de experţi culinari, culegerea de faţă vă va fi de un mare ajutor în crearea unei selecţii de dulciuri gustoase. Reţetele sunt uşor de urmărit, ilustrate pe etape de preparare, permiţând atât experţilor în ale bucătăriei, cât şi începătorilor să obţină rezulta..
  88,00 MDL
  Fără TVA: 88,00 MDL
 • Retete vegetariene
  Reţetele din această carte vă vor demonstra fără putinţă de tăgadă cât de apetisantă şi de gustoasă poate fi bucătăria vegetariană. Fie că ţineţi post, fie că urmaţi o dietă, fie că pur şi simplu sunteţi adepţii alimentaţiei vegetariene, veţi găsi aici ceva care să vă trezească&nbs..
  42,25 MDL 65,00 MDL
  Fără TVA: 42,25 MDL