Michael Ende

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Jim Nasturel si Lukas, mecanicul de locomotiva
  Michael Ende propune formula ideală a romanului pentru copii: fantezie debordantă împletită cu umor abundent. În Jim Năsturel și Lukas, mecanicul de locomotivă, roman-cheie pentru literatura germană, Michael Ende propune formula ideală a romanului pentru copii: fantezie debordantă împleti..
  126,00 MDL
  Fără TVA: 126,00 MDL
 • Lungul drum catre Santa Cruz
  Ilustraţii de Regina Kehn Traducere din limba germană de Dragoş Dinulescu Vîrsta recomandată: 8+ Într-o zi mohorîtă de luni, Hermann, un băiețel de opt ani, o pornește ca în fiecare zi către școală, supărat că părinții nu-i mai dau atenție decît ca să-i spună ce nu face bine. N..
  159,00 MDL
  Fără TVA: 159,00 MDL
 • Momo
  La marginea unui oras, printre ruinele unui vechi amfiteatru, isi gaseste adapost Momo, o fetita cu un talent aparte pe care il foloseste pentru a-si ajuta prietenii: in prezenta sa, problemele devin mai putin impovaratoare, conflictele isi afla rezolvarea, iar imaginatia prinde aripi. Dar intr-o..
  207,00 MDL
  Fără TVA: 207,00 MDL
 • Povestea fara sfarsit
  Ecranizarea Povestii fara sfirsit a cucerit inimile a generatii intregi de tineri si adulti din toata lumea. „O carte pentru copii ce poate fi citita si de adulti. O carte pentru adulti ce poate fi citita si de copii.” (Berliner Morgenpost)   „Ceea ce individualizeaza aceasta car..
  237,00 MDL
  Fără TVA: 237,00 MDL
 • Scoala de magie si alte povestiri
  Cine îl cunoaşte pe Michael Ende doar ca autor al Poveştii fără sfîrşit, al lui Momo sau al lui Jim Năsturel va descoperi în volumul Şcoala de magie şi alte povestiri minunate fabule şi poveşti scrise de-a lungul timpului şi adunate într-o carte care se adresează atît copiilor, cît şi adulţilor. ..
  213,00 MDL
  Fără TVA: 213,00 MDL