Roald Dahl

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Charlie si marele ascensor de sticla
  Charlie a câştigat fabrica de ciocolată a domnului Wonka, dar aventurile prin care trece alături de bizarul personaj şi de ciudata sa familie nu sunt nici pe departe încheiate. Cu toţii sunt pasagerii Marelui Ascensor de Sticlă, maşinărie care-i va purta într-o fabuloasă călătorie prin spaţiu..
  163,00 MDL
  Fără TVA: 163,00 MDL
 • Charlie şi fabrica de ciocolata
  Bomboane care nu se termină niciodată, caramele magice, acadele-lampadar şi un râu de ciocolată caldă, încântătoare – Charlie are nevoie de un singur Bilet de Aur şi aceste dulciuri minunate ar putea fi toate ale lui. Charlie Bucket este înnebunit după ciocolată. Iar dl Willy Wonka, cel mai i..
  163,00 MDL
  Fără TVA: 163,00 MDL
 • Danny, campionul lumii
  Danny este un băiat norocos: tatăl lui îi spune povești în fiecare seară, îi construiește zmeie și lampioane, îl învață să repare mașini… Este cel mai minunat și mai aventuros tată pe care și l-ar putea dori un băiat, dar are un secret periculos, care le-ar putea aduce multe necazuri. Și, odată c..
  169,00 MDL
  Fără TVA: 169,00 MDL
 • Domnul Fox, vulpoi fantastic
  Domnul Fox iese în fiecare noapte și fură câte ceva de-ale gurii de la trei fermieri tare nesuferiți. De la Boggis fură găini, de la Bunce, rațe și gâște, iar de la Bean, curcani. Asta până când, exasperați, aceștia pun la cale un plan ca să-l scoată pe vulpoi din vizuină. Însă fermieri..
  163,00 MDL
  Fără TVA: 163,00 MDL
 • James si piersica uriasa
  Un uriaş rinocer scăpat de la Grădina Zoologică i-a mâncat pe părinţii lui James într-o clipă. Şi cum o nenorocire nu vine niciodată singură, James este trimis să locuiască împreună cu îngrozitoarele sale mătuşi, Sponge şi Spiker... Curând însă, în viaţa băiatului se va petrece un lucru minunat..
  163,00 MDL
  Fără TVA: 163,00 MDL
 • Marele Urias Prietenos
  Marele Uriaș Prietenos este cartea prin care orice cititor începe să se îndrăgostească de Roald Dahl. În toiul nopţii, micuţa Sophie este înşfăcată din pat de un uriaş care i se prezintă astfel: „Eu este singurul uriaş cumsecade şi zăpăcit din tot Tărâmul Uriaşilor. Eu este Marele Uriaş P..
  122,00 MDL 139,00 MDL
  Fără TVA: 122,00 MDL
 • Matilda
  Roald Dahl, scriitor îndrăgit în toată lumea pentru personajele şi poveştile lui, a creat în Matilda copilul care a inspirat generaţii întregi de cititori. Neînţeleasă de cei din jur, nici măcar de propriii părinţi, care îi reproşează că se uită prea puţin la televizor, Matilda nu e totuși de..
  123,00 MDL 139,00 MDL
  Fără TVA: 123,00 MDL
 • Toc toc
  Ce poate merge rau cand o sotie amaneteaza haina de nurca pe care o primeste in dar de la amantul ei? Ce i se poate imtampla nefast unui preot psihotic ale carui enoriase sunt gata sa-l ia sub protectia lor? Cum se poate razbuna, fara sa miste un deget, o femeie traumatizata psihic de sotul e..
  169,00 MDL
  Fără TVA: 169,00 MDL
 • Unchiul Oswald
  Nu multă lume se poate lăuda ca contribuit masiv la fericirea rasei umane. Cu atât mai puţin un milionar care și-a făcut averea oferindu-le extaz semenilor săi. Oswald, hedonistul sclipitor, arătos, desfrânat prin excelenţă, connoisseur al vinurilo..
  154,00 MDL
  Fără TVA: 154,00 MDL
 • Vrajitoarele
  In povesti, ele poarta palarii negre caraghioase si zboara pe maturi. In viata reala, vrajitoarele nu se deosebesc cu nimic de femeile obisnuite. Se imbraca in haine obisnuite, locuiesc in case obisnuite si au slujbe obișnuite. Și nu sunt niciodata prinse. Eroul nostru afla insa ca vrajitoarele a..
  163,00 MDL
  Fără TVA: 163,00 MDL
 • Большой и Добрый Великан
  Большой и Добрый Великан - не какой-нибудь ужасный великан-людоед. Нет, он хороший Большой и Добрый Великан. Софи повезло, что в час тёмных сил её похитил БДВ, а не Кровушкипопьём, не Мясазаглотнём или не кто-то другой из великанов, - иначе её бы уже съели на завтрак. Узнав о том, что великаны на..
  281,00 MDL
  Fără TVA: 281,00 MDL
 • Чарли и большой стеклянный лифт
  Помните, как Чарли Бакет в конце книги "Чарли и шоколадная фабри­ка" взлетел в небо в большом стеклянном лифте? Что ж, вперед, к новым захватывающим приключениям! Лифт набирает скорость, и Чарли, Вилли Вонка и вся компания несутся сквозь время и пространство. Посещение первого в мире Космического..
  235,00 MDL
  Fără TVA: 235,00 MDL