Neil Gaiman

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Cartea cimitirului
  E nevoie de un cimitir pentru a crește un copil... Nimeni Owens, cunoscut ca Nim, e un băiat normal. Ar fi pe deplin normal dacă n-ar trăi într-un cimitir, crescut de fantome, cu un protector care nu face parte nici dintre cei vii, nici dintre cei morți. Există tot felul de avent..
  163,00 MDL
  Fără TVA: 163,00 MDL
 • Coraline
  Nu întotdeauna dacă deschizi o uşă dai de o altă încăpere. Nu ştii niciodată când te aşteaptă o lume paralelă de cealaltă parte. Realitatea nu s-a mai transfigurat atât de straniu de când Alice s-a rostogolit în gaura iepurelui şi a ajuns în Ţara Minunilor. Curaj, imaginaţie, prezenţă de s..
  163,00 MDL
  Fără TVA: 163,00 MDL
 • Frumoasa adormita si fusul
  O senzationala repovestire a basmelor clasice. Scriitorul Neil Gaiman si ilustratorul Chris Riddell tes impreuna un fel de Alba-ca-Zapada si, aproape, o Frumoasa adormita, cu note subtile de magie intunecata, ce-i va tine pe cititori vrajiti de la inceput pana la sfarsit. In ajunul nuntii sal..
  139,00 MDL
  Fără TVA: 139,00 MDL
 • Noroc cu laptele...
  Când e vorba de o poveste spusă de Neil Gaiman, nimic nu e ceea ce pare. Astfel, un simplu drum pentru o cutie cu lapte până la magazinul din colț se transformă într-o nemaipomenită aventură. Extratereștri care vor să redecoreze Pământul, vumpiri (da, vumpiri) și pirați vor încerca să împiedi..
  136,00 MDL
  Fără TVA: 136,00 MDL
 • Oceanul de la capatul aleii
  Un bărbat se întoarce în locurile în care a copilărit pentru a participa la o înmormântare. Acesta este momentul în care ies la iveală întâmplări stranii şi înfricoşătoare prin care a trecut, la vârsta de şapte ani, alături de trei persoane extraordinare: micuţa Lettie Hempstock (pentru care iazu..
  163,00 MDL
  Fără TVA: 163,00 MDL
 • Pulbere de stele
  Câştigător al prestigioaselor premii Hugo, Nebula şi World Fantasy, autorul britanic Neil Gaiman vă invită în lumea de neuitat a unuia dintre cele mai spectaculoase romane ale sale. Cu mulţi ani în urmă, pe când regina Victoria era încă o tânără zvăpăiată, exista un ţinut magic - Ţara Zânelor..
  123,00 MDL
  Fără TVA: 123,00 MDL
 • Zei americani
  Captivant încă de la primele pagini prin calităţile sale stilistice – care i-au asigurat deja un loc pe rafturile de literatură clasică –, romanul lui Neil Gaiman ne poartă într-o călătorie iniţiatică de-a lungul şi de-a latul Americii, acolo unde zeii tuturor mitologiilor se regăsesc sub aparenţ..
  206,00 MDL
  Fără TVA: 206,00 MDL