William Shakespeare

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Antigona. Repovestire
  Antigona: Care sunt originile acestei povestiri?   Cioara: De unde provine, așadar, povestea Antigonei? Ali Smith: Antigona este un personaj din mitologia greacă. Una dintre cele mai cunoscute și memorabile modalități în..
  156,00 MDL
  Fără TVA: 156,00 MDL
 • Hamlet - Repovestire de Helen Street
  Nenumărate poveşti extraordinare, nenumărate personaje extraordinare, nenumărate cărţi extraordinare! Colecţionaţi aceste mici versiuni ale celor mai importante cărţi din lume, şi veţi descoperi că volumele din seria Real Reads sunt o Reală Provocare.   Bun-v..
  79,00 MDL
  Fără TVA: 79,00 MDL
 • Romeo si Julieta
  Romeo si Julieta este o tragedie de William Shakespeare despre soarta a doi îndragostiti care lupta împotriva destinului.  Aicea, in Verona-ncantatoare, A doua neamuri mandre veche ura A izbucnit din nou, prin certuri care Sa curga sange mult de frati facura. Din cele doua case-n..
  37,00 MDL
  Fără TVA: 37,00 MDL
 • Romeo si Julieta. Repovestire de Helen Street
  Nenumărate poveşti extraordinare, nenumărate personaje extraordinare, nenumărate cărţi extraordinare!   Colecţionaţi aceste mici versiuni ale celor mai importante cărţi din lume, şi veţi descoperi că volumele din seri..
  79,00 MDL
  Fără TVA: 79,00 MDL
 • Sonete
  „Aş spune doar că, traducându-l, m-a sedus, l-am simţit aproape, l-am simţit «acum şi aici», cât se poate de viu. În măsura în care acest sentiment de fraternă prezenţă peste veacuri şi spaţii va însoţi cititorul în timpul lecturii, voi considera modestul meu efort un succes.”   Rad..
  138,00 MDL
  Fără TVA: 138,00 MDL