Isaac Asimov

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Fundatia 1
  Hari Seldon, întemeietorul psihoistoriei, prezice prăbuşirea Imperiului Galactic şi instaurarea unei ere de barbarie care va dura treizeci de milenii. Cu ajutorul colaboratorilor săi, Seldon înfiinţează Fundaţia Enciclopediei Galactice, a cărei misiune este să salveze cunoştinţele a 12 000 de ani..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL
 • Fundatia 2. Fundatia si Imperiul
  Grand Master SFWA 1987 Roman nominalizat la premiul Locus 1987 Premiul Hugo 1966 pentru cea mai bună serie SF din toate timpurile. Prăbușirea vechiului Imperiu sub loviturile necesității istorice nu reprezintă altceva decât un prolog al prăbușirii Fundației înseși. Pe această scenă apocalipti..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL
 • Fundatia 3. A doua fundatie
  Cine va descoperi această faimoasă şi enigmatică A Doua Fundaţie? Şi o va descoperi, oare, cineva cu adevărat? Iată marea miză a celui de-al treilea volum al seriei, în care Asimov creează treptat o atmosferă de aşteptare tensionată, întocmai ca un adevarat maestru al suspansului. Cartea abundă, ..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL
 • Fundatia 4. Marginea fundatiei
  Războiul costisitor și înverșunat dintre cele două Fundații s-a încheiat în sfârșit. Oamenii de știință ai Primei Fundații au obținut victoria, iar acum urmează din nou Planul lui Hari Seldon de construire a unui nou Imperiu. Se pare însă că A Doua Fundație n-a fost de fapt distrusă, iar supravie..
  186,00 MDL
  Fără TVA: 186,00 MDL
 • Fundatia 6. Zorii Fundatiei
  În vreme ce Imperiul Galactic se străduieşte să ţină laolaltă milioane de planete, un savant concepe o idee care să păstreze cunoştinţele omenirii în vremurile întunecate ce vor urma prăbuşirii inevitabile a Imperiului. Savantul acela este Hari Seldon. Ideea lui: PSIHOISTORIA. ..
  189,00 MDL
  Fără TVA: 189,00 MDL
 • Imperiul I. O piatra pe cer
  Chinezii spun că orice drum începe cu primul pas. Ceea ce nu mai spun chinezii, dar o face Isaac Asimov, este că orice pas te poate duce într-o altă lume. Aşa păţeşte şi Joseph Schwartz care, păşind peste o păpuşă, intră într-o altă lume, aparţinând unui imperiu galactic, dar pe aceeaşi planetă..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL
 • Imperiul II. Praf de stele
  Biron Farrell, un tânăr naiv, descoperă că în camera sa a fost plasată o bombă. Va afla apoi că tatăl lui, respectatul Fermier de Widemos, a fost ucis. Revoltat, încearcă să afle adevărul şi se trezeşte implicat în iţele unor complicate intrigi politice, mistere şi afaceri de spionaj. Ajuns în sp..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL