René Goscinny, Jean-Jacques Sempé

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Micutul Nicolas
  O carte de aur a literaturii franceze pentru copii Micuțul Nicolas e grozav! Cine zice că micuților nu le place școala? Nicolas și prietenii lui nu se distrează nicăieri mai bine ca acolo. Deși se răfuiesc adesea, până la urmă, orice s-ar spune, gândesc la fel,..
  123,00 MDL
  Fără TVA: 123,00 MDL
 • Micutul Nicolas in recreatie. Vol.2
  Aristide, Lothar, Eusebiu, Gil, Achim, Maxenţiu, Rufus, Ioachim şi micuţul Nicolas ştiu să profite din plin de timpul liber. Pe Aristide poţi să-l calci pe bătătură, dar nu cumva să calci pe tartina lui cu dulceaţă. Iar dacă-l enervezi pe Eusebiu, fereşte-te de el, altfel nasul tău va primi insta..
  174,00 MDL
  Fără TVA: 174,00 MDL
 • Micutul Nicolas in vacanta. Vol.3
  Când vine vara e grozav de tot, pentru că e perioada vacanțelor. Și, pentru că e anul în care tatăl lui Nicolas decide că-și vor petrece vacanța în sudul Franței, mama face rezervare la un hotel din Bretania. N-are nimic dacă plouă, pentru că domnul Lanternoiu se oferă să-i distreze pe toți c..
  174,00 MDL
  Fără TVA: 174,00 MDL
 • Micutul Nicolas Vol.1
  Cine zice că micuților nu le place școala? Nicolas și prietenii lui nu se distrează nicăieri mai bine ca acolo. Păi unde ar stârni atâta admirație și invidie costumațiile lui Gil? Și cine ar mai sta drepți la auzul fluierului de polițist al lui Rufus? Și Eusebiu, care e cel mai forțos dintre toți..
  163,00 MDL
  Fără TVA: 163,00 MDL