Kate Atkinson

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Dupa fapta si rasplata
  E vară. La Edinburgh, Festivalul Fringe este în toi. O mulţime de oameni care aşteaptă să intre la un spectacol de teatru sunt martorii unui incident petrecut în mijlocul străzii - un atac violent ce va schimba vieţile tuturor celor implicaţi. Printre privitorii nevinovaţi se află şi Jackson ..
  96,20 MDL 148,00 MDL
  Fără TVA: 96,20 MDL
 • In culisele muzeului
  Apărut în 1995, În culisele muzeului îi aduce lui Kate Atkinson Premiul Whitbread şi Premiul pentru cel mai bun roman al anului, acordat de revista Lire. Eroina romanului povesteşte, încă din momentul conceperii sale, cu un umor şi o luciditate feroce, întreaga istorie a numeroasei şi insolitei s..
  180,00 MDL
  Fără TVA: 180,00 MDL
 • Istorii de caz
   Istorii de caz (2004) continuă seria romanelor de succes semnate de Kate Atkinson. Firul acţiunii se derulează în jurul a trei tragedii de familie: dispariţia unei fetiţe, asasinarea unei tinere şi uciderea unui bărbat. Jackson Brodie, detectiv particular, se implică în rezolvarea celor tre..
  94,25 MDL 145,00 MDL
  Fără TVA: 94,25 MDL
 • Viata ca un joc de crochet
  A fost odată ca niciodată o pădure imensă, Lythe – vastă şi impenetrabilă, ascunzând în inima ei un mister. Iar la începuturile sale, în acest loc trăia o familie înstărită, Fairfax, într-un conac pe care-l vizitase însăşi măreaţa Gloriana. Dar odată cu trecerea veacurilor, pădurea a fo..
  157,00 MDL
  Fără TVA: 157,00 MDL
 • Viata dupa viata
  Cu toţii experimentăm, în cele mai ciudate momente, acel sentiment pe care îl numim déjà-vu. Pentru Ursula Todd, însă, déjà-vu-urile sunt semne ale unei vieţi trăite la nesfârşit. Cum ar fi dacă ai putea să-ţi iei viaţa de la capăt, din nou şi din nou? Cu adevărat remarcabilă este abilitatea ..
  196,00 MDL
  Fără TVA: 196,00 MDL
 • Музей моих тайн
  Впервые на русском — дебютный роман прославленной Кейт Аткинсон, получивший престижную Уитбредовскую премию, обойдя «Прощальный вздох мавра» Салмана Рушди; ее цикл романов о частном детективе Джексоне Броуди («Преступления прошлого», «Поворот к лучшему», «Ждать ли добрых вестей?», «Чуть свет, с с..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL