Sarah Khan

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Jocuri ale mintii
  Editura Corint Junior vă propune pentru weekend, pentru o seară plăcută alături de copilul tău sau pentru o activitate în clasă cu colegii o carte care vă va pune mintea la contribuție și va crește cheful de distracție Jocuri ale minţii. Cartea se adresează copiilor peste 9 ani și face parte ..
  96,00 MDL
  Fără TVA: 96,00 MDL
 • Jocuri cu imagini
  Editura Corint Junior vă propune pentru perioada de vacanță, o carte cu care îți poți petrece timpul liber alături de copilul tău, punându-vă amândoi mintea la contribuție cu o serie de Jocuri cu imagini. Cartea se adresează copiilor peste 9 ani și face parte din categoria nonficți..
  62,40 MDL 96,00 MDL
  Fără TVA: 62,40 MDL
 • Jocuri cu numere
  Editura Corint Junior vă propune pentru perioada de vacanță, o carte cu care îți poți petrece timpul liber alături de copilul tău, punându-vă amândoi mintea la contribuție cu o serie de Jocuri cu numere. Cartea se adresează copiilor peste 9 ani și face parte din categoria nonficțiu..
  62,40 MDL 96,00 MDL
  Fără TVA: 62,40 MDL
 • Jocuri de memorie
  Editura Corint Junior vă propune pentru weekend, pentru o seară plăcută alături de copilul tău sau pentru o activitate în clasă cu colegii o carte care vă va pune mintea la contribuție și va crește cheful de distracție Jocuri de memorie. Cartea se adresează ..
  62,40 MDL 96,00 MDL
  Fără TVA: 62,40 MDL