Eugenia Manea-Cernei

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Contururi din Templul Naturii
  MOTTO: Natura e mai presus de orice învățătură. Menander Mulți sun orbi și surzi în marele templu al naturii. Lubbock Înțelepciunea noastră stă în faptul că urmăm Natura, călăuza cea mai bună, ca pe o divinitate și ne supunem ei. Cicero Cântecul liric al Eugeniei Manea- Cernei, ca..
  69,00 MDL
  Fără TVA: 69,00 MDL
 • Frumosul ca liant al timpului
  Această carte de sinteză a dnei Eugenia Manea-Cernei (biolog de profesie) vine să ne-o prezinte prin redirecționări fericite în muzică, poezie, publicistică și eseistică. Această disociere în mai multe planuri denotă un real talent, compus din lecturi serioase și valori native. Drept liant pentru..
  299,00 MDL
  Fără TVA: 299,00 MDL
 • Izvor de lumina sub stea
  Cântecul liric al Eugeniei Manea- Cernei, ca atare, este un amestec ciudat de măreție și lumină, fiind parcă expresia și trăinicia timpului.. Valoarea clipei și destinul clipei... AndreTamâzlâcaru ..
  47,00 MDL
  Fără TVA: 47,00 MDL
 • Miracolul terapeutic al plantelor condimentate
  În această lucrare sunt prezentate 48 de specii de plante condimentate , însoțite de o succintă caracteristică botanică a fiecărei specii, de informații despre principiile active, acțiunea terapeutică și utilizarea în tratamentul cu plante și în arta culinară. În această carte veți găsi 892 de re..
  113,00 MDL
  Fără TVA: 113,00 MDL
 • O coloana infinita de dor
  "O coloana infinita de dor" reprezintă un excepțional volum din 20 de melodii semnate de Eugenia Manea-Cernei pe versuri de Leonida Lari. Acest ciclu de melodii reprezintă un adevărat microcosmos - cu soarele lui, cu luna sa, cu bucuriile și tistețile sale. Parcurgând pagină după pagină, găsim ne..
  67,00 MDL
  Fără TVA: 67,00 MDL