Gerard Denizeau

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Biblia in pictura universala
  Toata lumea recunoaste scena Rastignirii, dar cine stie ce personaje sunt reprezentate la picioarele lui Isus? Sau cum il identificam pe Iuda intr-o pictura a Cinei celei de Taina? Ori de ce vedem langa Isaac un berbec in clipa in care tatal lui, Avraam, se pregateste sa il sacrifice? De la Arca ..
  298,35 MDL 459,00 MDL
  Fără TVA: 298,35 MDL
 • Leonardo da Vinci: geniul vizionar
  Leonardo da Vinci a fost un pictor şi un inventator de geniu, care a conceput maşini de zbor, dispozitive militare şi de divertisment de o ingeniozitate cu mult înaintea epocii lor. Observațiile lui asupra naturii, plantelor şi a apei, asupra corpului şi chipului omenesc, dublate ..
  291,85 MDL 449,00 MDL
  Fără TVA: 291,85 MDL
 • Mitologia explicata prin pictura
  Mitologia explicata prin pictura. Descoperiti cele mai frumoase mituri cu ajutorul tablourilor marilor maestri! Cronica a unor vremuri de demult, care se intinde de la crearea lumii pana la civilizatiile antice, mitologia ignora jumatatile de masura. Monstri inspaimantatori sunt..
  346,45 MDL 533,00 MDL
  Fără TVA: 346,45 MDL
 • Zapping prin istoria artelor
  Zapping prin istoria artelor va va permite sa descoperiti sau sa redescoperiti toate curentele care stau la baza istoriei artei, cele mai de seama stiluri, cei mai emblematici artisti si temele lor favorite, cele mai revolutionare realizari, capodoperele esentiale ale picturii, sculpturii, a..
  213,85 MDL 329,00 MDL
  Fără TVA: 213,85 MDL