P.L. Travers

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Mary Poppins deschide usa
  Existenţa copiilor Banks nu mai e deloc plictisitoare de când în casa lor şi-a făcut apariţia Mary Poppins. De data aceasta, guvernanta îi duce în parc, unde prichindeii descoperă cu surprindere că statuia lui Neleus, băieţelul cu un delfin în braţe se însufleţeşte. Urmează o ieşire la cumpărătur..
  169,00 MDL
  Fără TVA: 169,00 MDL
 • Mary Poppins in bucatarie
  Familia Banks intră în bucătărie, desigur sub atenta supraveghere a neobositei Mary Poppins. 30 de reţete magice pe care micii cititori le pot încerca acasă la ei. Gătitul nu a fost niciodată mai amuzant. Descoperiţi tainele bucătăriei alături de Mary Poppins, copiii familiei Banks şi o suită de ..
  139,00 MDL
  Fără TVA: 139,00 MDL
 • Mary Poppins in parc
  Mary Poppins îi poartă pe copiii familiei Banks într-o nouă aventură. De data aceasta, guvernata le face cunoştinţă celor mici cu Fata cu Gâştele şi Porcarul îndrăgostit, îi ajută să afle povestea poliţistului şi a celor doi fraţi identici, iar de Halloween, cu toţii sărbătoresc prinzându-se în h..
  169,00 MDL
  Fără TVA: 169,00 MDL
 • Mary Poppins se Intoarce
  Volumul al doilea dintr-o serie de sase care povestesc intamplarile extraordinare prin care trec cei patru copii ai familiei Banks, din Aleea Ciresilor, din clipa in care in casa lor soseste o noua guvernanta - Mary Poppins. Relatate cu umor si cu o fantezie debordante, pataniile eroilor si ale "..
  169,00 MDL
  Fără TVA: 169,00 MDL
 • Mary Poppins si aleea ciresilor
  O nouă plimbare, o nouă aventură. De data aceasta, Mary Poppins şi copiii familiei Banks se întâlnesc cu mai multe personaje din mitologia greacă (Castor, Polux, Orion), venite împreună cu prietenii lor, Iepurele, Vulpea şi Ursul, să guste cireşele din parc, spre disperarea paznicului, care nu ma..
  139,00 MDL
  Fără TVA: 139,00 MDL
 • Mary Poppins si casa de alaturi
  Agitaţie mare în familia Banks. În casa de alături se mută domnişoara Andrew, poreclită din motive bine întemeiate Sfânta Teroare. Aceasta însă nu vine singură, ci împreună cu Luti, un băieţel adus din Mările Nordului şi condamnat la o viaţă tristă alături de aşa-zisa lui binefăcătoare. Noroc cu ..
  139,00 MDL
  Fără TVA: 139,00 MDL