Diana Mandache

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Balcicul Reginei Maria
  În această carte, istoricul Diana Mandache prezintă drumul Reginei Maria de la Eastwell şi Osborne, unde şi a petrecut copilăria şi adolescenţa, până la îndrăgita reşedinţă regală de pe Coasta de Argint. Balcicul devine un fel de imago mundi, iar Tenha Yuvah reprezintă centrul lumii, fiind..
  259,00 MDL
  Fără TVA: 259,00 MDL
 • Cotroceniul regal
  Istoria Cotrocenilor începe cu multă vreme în urmă, dar moșia apare consemnată în hrisoavele domnești medievale. Domnitorul Șerban Cantacuzino este cel care a ctitorit Cotroceniul ca reședinţă princiară în secolul al XVII-lea, el ridicând casele, o mănăstire și o biserică, pe locul unui vechi..
  259,00 MDL
  Fără TVA: 259,00 MDL
 • Exilul regelui
  Diana Mandache este istoric și autoare publicată în Marea Britanie, Suedia şi România. S-a specializat în istoria regalității, având stagii de cercetare în arhive din Marea Britanie şi SUA. Universitatea din Londra și Foreign Office i-au acordat bursa Chevening, ca profesor-asociat la Co..
  243,00 MDL
  Fără TVA: 243,00 MDL
 • Viva Regina Maria! Un destin fabulos in reintregirea Romaniei
  Colecția Istorie cu blazon se îmbogățește cu o carte-eveniment, care marchează centenarul Primului Război Mondial: fermecătorul album Viva Regina Maria! Un destin fabulos în reîntregirea României (text, transcrierea manuscriselor din limba engleză și note de Diana Mandache)...
  135,85 MDL 209,00 MDL
  Fără TVA: 135,85 MDL