Adina Rosetti, Cristiana Radu

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Aiurea-n tramvai
  Anton se ceartă tot timpul cu sora lui mai mare şi foloseşte cuvinte... nepotrivite. Asta până ajunge într-o lume a vorbelor cu adevărat anapoda, unde tot ce se spune îşi pierde sensul obişnuit, generând o realitate bramburită în care se întâmplă tot soiul de ciudăţenii. Oamenii în..
  259,00 MDL
  Fără TVA: 259,00 MDL
 • Cartea curajului
  “Cartea curajului” adună zece povești pentru copii, având la bază întâmplări reale înscrise în aplicația online “Culegătorii de Curaj”. Sprijinit de Piraeus Bank România și comunitatea Curaj România, proiectul i-a îndemnat pe oameni să scrie poveștile celor care îi inspiră în viața lor d..
  181,00 MDL
  Fără TVA: 181,00 MDL
 • De ce zboara vrajitoarele pe cozi de matura? ...Si alte 10 intrebari fantastice
  Copiii pun întrebări trăznite, aşa că ne-am gândit să răspundem la ele cât mai amuzant şi plin de imaginaţie. Am luat personaje din basmele clasice româneşti (şi nu numai) şi le-am adus în contemporan, în lumea în care trăiesc copiii de astăzi. Sunt 11 povestioare, în proză presărată cu ..
  243,00 MDL
  Fără TVA: 243,00 MDL
 • Domnisoara Poimaine si joaca de-a Timpul
  Copiii care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“ pot face cunoştinţă cu personajele cărţii Domnişoara Poimâine şi joaca de-a Timpul de Adina Rosetti, cu ilustraţi..
  229,00 MDL
  Fără TVA: 229,00 MDL