Zig Ziglar

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Alte motive pentru a zambi
  Cu toții avem nevoie de încurajare și de motivare, fie că e vorba de a întâmpina o nouă zi plini de energie și de gânduri bune, fie că dorim un moment liniștit de introspecție înainte de a merge la culcare. Alte motive pentru a zâmbi este o sursă motivațională, un izvor de i..
  146,00 MDL
  Fără TVA: 146,00 MDL
 • Curs de vanzari
  "Profesionistul de succes din domeniul vanzarilor stie ca fericirea nu inseamna placere, ci victorie, ca, daca faci ceea ce trebuie sa faci atunci cand trebuie, vei fi, in cele din urma, capabil sa faci ceea ce vrei atunci cand doresti sa o faci. Si cel mai important lucru, profesi..
  109,00 MDL
  Fără TVA: 109,00 MDL
 • De la bine la excelent
  În paginile cărţii de faţă, autorul are în vedere trei mari coordonate esenţiale ale succesului: pasiunea, performanţa şi scopul nostru în viaţă. Ceea ce-l distinge pe Ziglar de alţi autori de literatură motivaţională este realismul cu care tratează fiecare dintre aceste trei subie..
  146,00 MDL
  Fără TVA: 146,00 MDL
 • Dincolo De Varf
  Aveti tot ce va trebuie pentru a ajunge in varf! V‑ati imaginat vreodata cum ar arata o zi din viata dumneavoastra la sfarsitul careia sa va simtiti senin si implinit? O zi in care sa plecati la slujba plin de entuziasm, pentru a face ceea ce v‑ati dorit dintotdeauna, in ..
  143,00 MDL
  Fără TVA: 143,00 MDL
 • Gandeste optimist intr-o lume cenusie
  Speranţa este trăsătura fundamentală a oricărei schimbări majore în viaţă, iar încurajarea este combustibilul speranţei. Această carte conţine în primul rând încurajări. Cu ajutorul lor, putem înfrunta mai bine grijile zilnice, uneori de-a dreptul copleşitoare. Zig Z..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL
 • Motive pentru a zambi
  Fiecare dintre noi are nevoie de un cuvânt bun, de susţinere, pentru a putea trece peste dificultăţile cotidiene. Cartea lui Zig Ziglar îţi oferă sfaturile de care ai nevoie, istorisiri care îţi fac ziua mai bună, precum şi citate pline de tâlc ale unor personalităţi din diverse do..
  133,00 MDL
  Fără TVA: 133,00 MDL
 • Secretul casniciei fericite
  Volumul pe care il aveti in maini nu ofera retete, ci descrie, cu atentie la detalii si mult umor, problemele pe care le are sau pe care le-ar putea intampina cuplul casatorit, sugerand cateva posibile rezolvari.   Mai presus de toate, casnicia f..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL