Sophie Kinsella

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Eu si mami zana
  Bună! Sînt Ella Brook şi locuiesc într-un orăşel care se cheamă Pădurea-cu-cireşe. Am ochi albaştri şi părul şaten închis. Cei mai buni prieteni ai mei de la şcoală sînt Tom şi Lenka. Cel mai mare duşman al meu e Zoe. E vecina şi prietena mea nu-cea-mai-bună. Are o faţă răutăcioasă chiar şi atunc..
  133,00 MDL
  Fără TVA: 133,00 MDL
 • Eu si mami zana. Zana-in-devenire
  Bună! Sînt Ella Brook, iar familia mea are un secret. Mami arată normal, la fel ca toate mamele... dar nu e. De fapt, ea se poate transforma în zînă. Problema e că Mami încă nu se pricepe așa de bine la vrăji, chiar dacă se străduiește din greu să ia lecții de magie de la Zîna Fenella, pe canalul..
  133,00 MDL
  Fără TVA: 133,00 MDL
 • Eu si Mami-Zana. Dorinte de unicorn
  Bună! Sînt Ella Brook şi am un secret cum n-aţi mai auzit. E despre mami... Mami arată normal, la fel ca toate mamele... dar nu e. De fapt, ea se transformă în zînă cînd ţi-e lumea mai dragă. Şi, cînd o să fiu mare, mă fac şi eu zînă, ca ea. Ştiu de pe-acum prima mea vrajă. O să fac să ..
  115,00 MDL 133,00 MDL
  Fără TVA: 115,00 MDL
 • In cautarea lui Audrey
  Comedie, romance si roman psihologic, o poveste despre iubire si incredere la virsta adolescentei Audrey poarta tot timpul ochelari cu lentile negre. Nu-i scoate nici macar in casa. Nu iese niciodata in oras, rar cind schimba doua vorbe cu cineva pe care nu-l cunoaste si i se pare aproape imp..
  186,00 MDL 207,00 MDL
  Fără TVA: 186,00 MDL