Philip K. Dick

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Dr. Bloodmoney
  Cand lumea se stinge, viitorul ramane o necunoscuta ce aprinde imaginatia si vinovatul se amesteca printre supravietuitori... Printre supravietuitorii dintr-o lume care sufera consecintele anihilarii nucleare, o lume in care mutantii fac norma, se afla Dr. Bloodmoney. Si el e vinovat pentru t..
  124,00 MDL
  Fără TVA: 124,00 MDL
 • Furnica electrica
  „Toata literatura lui Philip K. Dick raspunde la aceeasi intrebare: unde este realitatea? Toate cuvintele pe care le asterne si care sunt insuflate de aceeasi frica paranoica. Experienta legata de droguri si instabilitatea psihica l-au condus mereu spre alte raspunsuri.“ The New York Times „Manip..
  119,00 MDL
  Fără TVA: 119,00 MDL
 • Jucatorii de pe Titan
  Cu ani in urma, Titan s-a luptat cu Pamantul, pe care l-a invins. Planeta a fost iradiata si majoritatea celor care au supravietuit sunt sterili. Putinii supravietuitori joaca un complicat joc fara sfarsit cu entitatile care conduc planeta. Miza o reprezinta pamantul si partenerele. Pete Gard..
  29,00 MDL
  Fără TVA: 29,00 MDL
 • Omul din castelul inalt
  Roman ecranizat in serialul omonim produs de Amazon Studios, urmarit de milioane de spectatori din toata lumea. Ce mai este real in aceasta lume in care fortele Axei au castigat cel de-Al Doilea Razboi Mondial? Poate doar romanul unui obscur autor de science fiction care, pierdut intr-o margine..
  133,00 MDL
  Fără TVA: 133,00 MDL
 • Ubik
  „Philip K. Dick este Shakespeare pentru literatura SF. Opera lui reprezinta una dintre cele mai puternice expresii ale societatii spectacolului.“ Fredric Jameson „Philip K. Dick a fost primul scriitor SF care s-a jucat intr-adevar cu mintea cititorului si l-a facut sa se gandeasca la natura r..
  109,00 MDL
  Fără TVA: 109,00 MDL