Mario Vargas Llosa

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Conversatie la catedrala
  Piramida de voci si de contexte politice (...), Conversatie la Catedrala nu este catusi de putin un roman usor sau placut: nu pentru asta a fost scris. Ci este travaliul matur la care romancierii se inhama rar: e cartea amara si neconcesiva, cartea antipatic scrisa cu manie, cu profund adevar, cu..
  74,10 MDL 114,00 MDL
  Fără TVA: 74,10 MDL
 • Kathie si hipopotamul
  „Teatrul şi imagistica sa constituie un gen privilegiat care are posibilitatea să reprezinte neliniştea acelui labirint de îngeri, demoni şi minuni, care nu este altceva decât sălaşul dorinţelor noastre. “ „Dacă în Lima anilor ’50, oraşul în care am început să scriu, ar f..
  146,00 MDL
  Fără TVA: 146,00 MDL
 • Odiseu Si Penelopa
  "Teatrul si imagistica sa constituie un gen privilegiat care are posibilitatea sa reprezinte nelinistea acelui labirint de ingeri, demoni si minuni, care nu este altceva decat salasul dorintelor noastre." "Din cate pot sa-mi aduc aminte, primul meu contact cu teatrul s-a petrecut l..
  116,00 MDL
  Fără TVA: 116,00 MDL
 • Razboiul Sfarsitului Lumii
  Un roman de exceptie in care naratiunea, sustinuta cu virtuozitate pe mai multe planuri, se imbina cu descrierea unei lumi care isi cauta, cu incrancenare, izbavirea. Alaturi de Conversatie la Catedrala, unul dintre cele mai importante romane ale scriitorului peruan. Romanul promoveaza o imagine ..
  52,65 MDL 81,00 MDL
  Fără TVA: 52,65 MDL