Savatie Bastovoi

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • A iubi inseamna a ierta
  Dumnezeu n-a voit nimic altceva de la noi in schimb pentru dragostea pe care ne-a dat-o, ci a voit ca si noi, fiecare la rindul nostru, sa facem acelasi lucru cu ­aproapele nostru… Daca este sa ne asemanam cu ­Dumnezeu in ceva, aceasta este puterea de a ierta. Dumnezeu ne-a chemat sa fim ­asemene..
  169,00 MDL 191,00 MDL
  Fără TVA: 169,00 MDL
 • Antiparenting
  Antiparenting este suma experientelor mele: este o carte solida, alcatuita din doua parti teoretice in 33 de capitole si 10 povestiri-tablou din copilarie si adolescenta. Este o abordare fenomenologica a fenomenului Parenting, cu o excursie in filosofia paternitatii asa cum apare ea in Biblie si ..
  197,00 MDL
  Fără TVA: 197,00 MDL
 • Cartea despre femei
  Ieromonahul Savatie Bastovoi este un nume singular in literatura contemporana, fiind unul din cazurile rare cind un scriitor exceleaza in toate genurile literare, fiind premiat de Uniunea Scriitorilor la toate sectiunile: poezie, proza si eseu. Aceasta trasatura ii face pe jurnalistii de la L..
  146,00 MDL
  Fără TVA: 146,00 MDL
 • Fuga spre campul cu ciori
  Fuga spre cîmpul cu ciori este povestea unei iubiri zbuciumate dintre un tată propagandist al ateismului stiintific si un fiu monah. Jertfa avraamică este răsturnată: tatăl renuntă la fiul devenit credincios pentru a rămîne fidel ateismului pe care l-a slujit toată viata. Povestea, scrisă..
  129,00 MDL
  Fără TVA: 129,00 MDL
 • Iepurii nu mor
  „Iepurii nu mor " ne ia prin surprindere: un roman de o mare sensibilitate si profunzime, scris impecabil, cu o constructie riguroasa. Nu mai e vorba de un ucenic, ci de un tinar maestru: Stefan Bastovoi. Avem de-a face cu un roman singular in literatura romana postbelica. Un «fruct» neasteptat, ..
  169,00 MDL
  Fără TVA: 169,00 MDL
 • Invataturile unei prostituate batrine catre fiul sau handicapat
  Subiectul acestui roman pornește de la o întîmplare reală petrecută într-un orfelinat din Moldova pe care mi-au povestit-o doi copii de acolo, deveniți personaje în roman. De copiii din orfelinate mă leagă o poveste de peste treizeci de ani. La redarea scenelor sensibile m-au ajutat și cei cincis..
  169,00 MDL
  Fără TVA: 169,00 MDL
 • Micul Pateric
  De la bun început, trebuie sa spunem ce este un Pateric. Cuvîntul pateric provine de la grecescul pater, adica parinte. Prin urmare Patericul este o carte care cuprinde cuvinte ale Sfintilor Parinti adunate pentru folosul credinciosilor. Patericul de fata, numit de noi „mic”, nu este o prescurtar..
  59,00 MDL
  Fără TVA: 59,00 MDL