Oliver Bowden

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Assassin's Creed. Ultimii descendenti
  Viitorul tău se află în trecut Owen are un singur țel: să dovedească nevinovăția tatălui său, mort în închisoare. Cu ajutorul unui dispozitiv ce permite explorarea amintirilor genetice îngropate în ADN, el speră să găsească probele de care are nevoie. Când descoperă însă Tridentul din E..
  207,00 MDL
  Fără TVA: 207,00 MDL
 • Assassin's Creed. Vol.1. Renasterea
  Trădat de familiile conducătoare din Italia, Ezio începe să se pregătească pentru a deveni asasin. Ajunge astfel să fie atras în războiul secret dintre Ordinul Asasinilor și Ordinul Templierilor, care are drept scop obţinerea Mărului Edenului, un artefact ce poate controla mințile oamenilor, prov..
  207,00 MDL
  Fără TVA: 207,00 MDL
 • Assassin's Creed. Vol.2. Fratia
  Prezicerile mărului nu puteau fi schimbate, fiindcă el arăta viitorul așa cum avea să fie și nimeni nu-l putea modifica, tot așa cum nimeni nu putea modifica trecutul. Roma, cândva măreață, zace în ruine. Orașul este sufocat de mizerie și degradare, iar locuitorii săi trăiesc asupriți d..
  207,00 MDL
  Fără TVA: 207,00 MDL
 • Assassin's Creed. Vol.3. Cruciada secreta
  Lupta pentru putere nu a fost niciodată mai înverșunată ca acum, când nouă inamici amenință pacea căutată de Asasini, nouă ținte... nouă vieți pentru una singură. Destinul lui Altair este să folosească puterea promisă de Mărul din Eden pentru a învinge în conflictul străvechi dintre Asasini ș..
  207,00 MDL
  Fără TVA: 207,00 MDL