Matt Haig

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Cateva motive sa iubesti viata
  La 24 de ani, lumea lui Matt Haig s-a prabusit. Nu reusea sa mai gaseasca niciun motiv pentru care sa iubeasca viata. Aceasta este povestea adevarata a depresiei sale si a modului in care a reusit sa depaseasca o boala care-l dusese in pragul sinuciderii. Emotionanta, amuzanta si, in cele din..
  175,00 MDL
  Fără TVA: 175,00 MDL
 • Cum sa opresti timpul
  BESTSELLER INTERNATIONAL Tom Hazard are un secret periculos. Poate ca arata ca un barbat de 41 de ani, dar din cauza unei boli extrem de rare, traieste de cateva secole. Din Anglia elisabetana pana la Parisul din epoca jazz-ului, de la New York si pana la insulele din Oceanul Pacific, Tom a ..
  175,00 MDL
  Fără TVA: 175,00 MDL
 • Fetita care a salvat Craciunul
  Sa inceapa calatoria pana la hotarele magiei! Cand Amelia vrea sa-si vada o dorinta indeplinita stie exact cu cine trebuie sa vorbeasca – cu Mos Craciun. Dar magia in care-si doreste sa creada incepe sa paleasca, iar Mos Craciun are alte griji pe cap ca sa mai stea sa se gandeasca..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL
 • Umanii
  „O explorare minunata a ce inseamna sa iubesti si a ce inseamna sa fii om.“ S.J. Watson Nicaieri nu-i ca acasa. Sau poate...? Intr-o noapte ploioasa de vineri, profesorul Andrew Martin e gasit fara haine pe strazile din Cambridge. Dupa acest „incident“, nu se mai simte in apele lu..
  159,00 MDL
  Fără TVA: 159,00 MDL
 • Un baiat numit Craciun
  Un baiat numit Craciun este cartea cea mai frumoasa pe care-ti poti dori s-o citesti de sarbatori. Are de toate: zapada, aventuri, magie, umor, reni, turta dulce, elfi, spiridusi si un baiat pe nume Nikolas caruia nu-i e teama sa creada in magie. Frumos intretesuta printre randuri, lectia pe ..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL
 • Девочка, которая спасла Рождество
  Вы знаете, как работает волшебство? То волшебство, благодаря которому олени взмывают в небо? То волшебство, которое помогает Отцу Рождество облететь весь мир за одну ночь? Надежда. Вот как оно работает. Без надежды не было бы никакого волшебства. И в самую первую ночь, когда Отец Рождество реши..
  141,00 MDL
  Fără TVA: 141,00 MDL
 • Как остановить время
  Том Хазард выглядит как обычный сорокалетний мужчина. Почти никто не знает, что на самом деле он живет уже пятое столетие. Том играл в одной труппе с Уильямом Шекспиром, ходил под парусами с капитаном Джеймсом Куком, водил компанию со Скоттом Фицджеральдом... Периодически меняя личности, Том може..
  343,00 MDL
  Fără TVA: 343,00 MDL
 • Трудно быть человеком
  Дождливым пятничным вечером профессор Кембриджского университета Эндрю Мартин находит решение самой сложной в мире математической задачи. Оно способно изменить весь ход человеческой истории. Но профессор Мартин внезапно и бесследно исчезает. Когда спустя некоторое время его обнаруживают... шага..
  343,00 MDL
  Fără TVA: 343,00 MDL