Cressida Cowell

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Cum sa fii pirat
  Povestea lui SUGHIT STRASNICUL STAVRID AL III-LEA continua Va putea sa gaseasca Sughit comoara lui Barba-Aspra cel Oribil inainte ca Alvin Tradatorul sa puna miseleste mana pe ea? Si daca Sughit deschide un cufar pe care scrie NU DESCHIDETI, va mai trai ca sa spuna povestea? „Daca nu l-at..
  111,00 MDL 129,00 MDL
  Fără TVA: 111,00 MDL
 • Cum sa fii un bun pirat
  Volumul al II-lea din Memoriile lui Sughit Strasnicul Stavrid al III-lea Sughit Strasnicul Stavrid al III-lea a fost un erou viking - indraznet, curajos si totdeauna deosebit de istet. Dar chiar si eroii vikingi au inceput de undeva. In fenomenala aventura din acest volum el isi povestes..
  72,15 MDL 111,00 MDL
  Fără TVA: 72,15 MDL
 • Cum sa vorbesti dragoneza
  Sughit Strasnicul Stavrid al III-lea a fost un extraordinar luptator cu sabia, un imblanzitor al dragonilor si cel mai mare Erou Viking care a trait vreodata. Stirbul a fost capturat, nanodragonul este pe cale de-a fi infulecat si Rechinii-taratori bantuie marile. Înca o data, singura sperant..
  111,00 MDL
  Fără TVA: 111,00 MDL
 • Cum sa vorbim dragoneza
  Volumul al III-lea din Memoriile lui Sughit Strasnicul Stavrid al III-lea Stirbul a fost capturat, nanodragonul este pe cale de-a fi infulecat si Rechinii-taratori sunt in libertate. Inca o data, ultima noastra speranta este ca Sughit sa se arate un Erou... „Ticsita de glume bune, de..
  73,45 MDL 113,00 MDL
  Fără TVA: 73,45 MDL
 • Cum sa-ti dresezi dragonul
  Volumul I din Memoriile lui Sughit Strasnicul Stavrid al III-lea „Cum sa-ti dresezi dragonul este o lectura obligatorie pentru orice Erou care intampina dificultati in a fi atat de Eroic pe cat si-ar fi dorit sa fie.”, The Barbarian Librarian Existau dragoni pe cand eram eu copi..
  72,15 MDL 111,00 MDL
  Fără TVA: 72,15 MDL
  Bazat pe 1 opinii.
 • Cum sa-ti dresezi dragonul
  SUGHIT STRASNICUL STAVRID AL III-LEA, formidabil luptator cu sabia si imblanzitor de dragoni, a fost cel mai mare Erou Viking care a existat vreodata. Va putea sa treaca Sughit de Programul de Initiere intr-ale Dragonilor cu un dragon stirb si sa se lupte cu Dragonus Maritimus Giganticus Maxi..
  111,00 MDL 129,00 MDL
  Fără TVA: 111,00 MDL