Olivia Brookes

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Furnici si alte insecte
  Pe Pamant exista mai multe specii de insecte decat toate celelalte specii de animale puse la un loc. Cele mai multe insecte pot zbura si toate au de spus nenumarate povesti despre vietile lor extraordinare. ..
  57,85 MDL 89,00 MDL
  Fără TVA: 57,85 MDL
 • Primele fiinte
  Va puteti imagina cum era viata pe Pamant acum sute de milioane de ani? Sa ne intoarcem in timp si sa facem cunostinta cu unele dintre animalele care au trait cu atat de multa vreme in urma, observand cum vietuitoarele s-au schimbat treptat, de exemplu, din pesti in amfibieni sau in reptile. ..
  57,85 MDL 89,00 MDL
  Fără TVA: 57,85 MDL
 • Tigri si alte carnivore
  Animalele care vaneaza si ucid alte animale ca sa se hraneasca sunt numite carnivore. Feline, lupi, ursi si hiene, toate sunt carnivore. Si tot carnivore sunt si animale mai mici, cum ar fi ratonii, bursucii, nevastuicile si mangustele. Fiecare are modul sau de a vana si povesti foarte interesant..
  57,85 MDL 89,00 MDL
  Fără TVA: 57,85 MDL
 • Vietuitoare din oceane
  Apele oceanice sunt habitatul natural pentru milioane de vietuitoare, de la pesti la mamifere – balene, delfini, foci, testoase – si, totodata, nenumarate nevertebrate – caracatite, homari, anemone de mare, crustacee, meduze si multe altele. Iar viata din adancul oceanelor este de-a dreptul fasci..
  57,85 MDL 89,00 MDL
  Fără TVA: 57,85 MDL