Jutta Langreuter, Stefanie Dahle

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Frida, mica vrajitoare a padurii
  Bale de şopârlă verde, iarbă rea ce’n cazan fierbe: Cu licoarea descântată necazul s-a dus pe dată! Aşa ceva doar Frida putea să păţească: mica vrăjitoare exersează pentru marele concurs de vrăjitorie, dar de fapt toate descântecele îi ies prost. Desigur de vină este afurisita de răceală, toate a..
  137,00 MDL
  Fără TVA: 137,00 MDL
 • Impreuna mereu...
  Iepurașul Robi s-a certat cu surorile lui. De ce? Matilda și Marta au vrut să se joace numai ele cu Lena, fără să le pese că și Robi își dorea să-și petreacă timpul cu ea. Iepurașul este foarte supărat, dar, când se stârnește o furtună cumplită care le pune în pericol pe micuțele lui surori, plea..
  149,00 MDL
  Fără TVA: 149,00 MDL
 • In padurea elfilor
  O aventura fermecatoare din Padurea Elfilor. De foarte multa vreme, elfii de padure nu mai vorbesc cu trolii. Ce pacat! se gandesc elfa Emma si micutul trol Ivar. Pentru ca, de fapt, ei sunt foarte buni prieteni - in taina! Dar atunci cand un copil de trol dispare, Emma vrea neaparat sa fie..
  149,00 MDL
  Fără TVA: 149,00 MDL
 • Te iubesc atat de mult, mami!
  Iepuraşul Robi este supărat pe mama iepuroaică. Îl pune mereu să-și strângă lucrurile, să se spele şi chiar să facă gimnastică de dimineaţă. Cum e sigur că ar fi mult mai fericit dacă ar sta la prietenii lui, el ..
  137,00 MDL
  Fără TVA: 137,00 MDL