Ioana Chicet-Macoveiciuc

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Adevarul gol-golut
  Copiii pun adesea intrebari de genul: „Mami, de ce nu pot merge dezbracat pe strada? Ce fac cand un strain imi ofera un biscuit? Am voie sa nu-mi placa sa fiu pupat sau imbratisat? Pana cand o sa ma mai speli tu? De ce trebuie sa inchidem usa la baie? Pot sa te pup pe gura? Ce fac ..
  192,00 MDL
  Fără TVA: 192,00 MDL
 • Cand ma fac mare
  Cea de saptea carte din seria cu Ema si Eric scrisa de Ioana Chicet Macoveiciuc (Printesa Urbana) si ilustrata de Lavinia Trifan este plina de aventuri si dialoguri spumoase despre meserii, principii de viata, ecologie si campanii umanitare. Ema se adapteaza la scoala, unde are une..
  189,00 MDL
  Fără TVA: 189,00 MDL
 • Impreuna
  Cea mai asteptata carte a toamnei de catre copii mici si mari a plecat la tipar! Noile aventuri ale micutei Ema si ale familiei ei sunt gata sa starneasca hohote de ras celor mici si celor mari! Cartea Impreuna, solutii de joaca si iubire la probleme mici si mari, este c..
  174,00 MDL
  Fără TVA: 174,00 MDL
 • Mami si tati se poarta ciudat
  Într-o bună zi, acasă la Micuț încep să se întâmple lucruri ciudate. Mami și tati nu vor să se spele pe dinți, refuză să plece la serviciu, pentru că vor să stea pe covor să se joace, se ceartă între ei, fac mofturi la mâncare, nu mai pun niciun lucru la loc și peste tot e h..
  182,00 MDL
  Fără TVA: 182,00 MDL
 • Semn ca te am
  Cartea care redefineste ideea de happy-end: noul roman al Ioanei Chicet-Macoveiciuc   O crima domestica schimba traseul mai multor generatii. Un cuplu se straduieste sa supravietuiasca schimbarilor, copiilor, lucrurilor nespuse, durerilor vechi si sperantel..
  192,00 MDL
  Fără TVA: 192,00 MDL
 • Ziua in care la capatul celalalt al iubirii n-a mai fost nimeni
  O fată cu un cuib de rândunele în loc de păr, un bărbat care zâmbește prea rar. Ea preferă să citească și să bea un ceai sâmbătă seara în loc să meargă în cluburi, el știe să facă fotografii alb-negru în care soarele apune ma..
  186,00 MDL
  Fără TVA: 186,00 MDL