Olga Tokarczuk

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Calatoria oamenilor Cartii
  „A ascuns Cartea într-un loc ce i s-a părut creat în acest scop: într-un defileu de munte, unde pustnici în căutarea singurătăţii îşi construiseră o mică mănăstire. Lor le-a încredinţat Cartea, promiţîndu-şi că se va întoarce abia după ce îi va fi pregătit pe oameni pentru acceptarea ei... Alese ..
  101,00 MDL
  Fără TVA: 101,00 MDL
 • Poarta-ti plugul peste oasele mortilor
  Într-un cătun de la graniţa Poloniei cu Cehia, unde trăiesc aproape izolaţi de lume un grup de localnici şi cîţiva proprietari ai unor case de vacanţă, au loc o serie de crime. Victimele se dovedesc a fi vînători pasionaţi, iar dacă e să ascultăm opinia bătrînei doamne Duszejko, a cărei voce ..
  204,00 MDL
  Fără TVA: 204,00 MDL
 • Ratacitorii
  Un anatomist olandez din secolul al şaptesprezecelea descoperă tendonul lui Ahile secţionîndu-şi propriul picior amputat. Inima lui Chopin călătoreşte clandestin spre locul odihnei veşnice, dusă la Varşovia de sora lui preaiubită. O femeie trebuie să se întoarcă în Polonia natală ca să-şi otr..
  204,00 MDL
  Fără TVA: 204,00 MDL
 • Ultimele povestiri
  Autoarea bestsellerului Rătăcitorii, roman laureat al Man Booker Prize 2018 Trei femei singure, care par mereu că fug de ceilalți, își caută împlinirea emoțională. Experiențele prin care trec sînt obișnuite, anodine, și atunci încercările de a se regăsi încep din nou, în aceeași singură..
  199,00 MDL
  Fără TVA: 199,00 MDL